stejně je to chujovina, dle mě devadesát procent lidí, co si jdou zatočit kolem štěstí, neví že budou muset cvakat daň...
navíc když porovnám, to co prodává béda trávníček s tím co máme na skladě my, nebo jiní "malí prodejci", tak vidím jak funguje drahej marketing - o 50% větší šunt - o 50% větší cena

(stačí se podívat na provedení a na parametry, třeba sněhových fréz a to nemluvím o křovinořezech) Stejnou čínu jako v mauntfildu za 9litrů jsem schopnej sehnat za pět a ještě na tom budu mít třicet pprocent, kolik si myslíte, že má béda? ( ikdyby byl stejnej nákup, jakože nebude, protože oni to solí ve velkým tak maj z jednoho křoviňáku za devítku minimálně šestku. Když si to člověk vynásobí objemem tak pro ně není problém koupit u dýlera Volvo 60 aut, navíc když ho v tom objemu dostanou max. za půl míče (vynásobte si minimální hodnotu nákupu aby ste bili v osudí cca 50% (a to si myslím, že ještě podceňuju), vynásobte to počtem lidí, kteří už se vydí jak jedou ve volvu a odečtěte od toho 30 míčů - pořád budete v hodně slušným plusu, kdyby ne, dávno to nedělají)
Jo a myslím, že na volvo za mega nalákaj závistivý čechy víc, než na otávu, natož fábku, kterou má dneska za plotem každej soused - typická mentalita je já budu mít volvo já budu někdo a sousedi puknou
PS: nestěžuju si ani nežehrám, jen obdivuju to jak to maj navlečený na českou mentalitu, a geniálně zmarketingovaný, ikdyž jsou i vyjímky (já tam třeba nenakupuju

), který se nechytěj. Jediný co jsem tam koupil byl traktor Bruder, když se losovalo o c maxe, bo se mi to auto líbilo, prcek chtěl traktor, a na jednom plese jsem vyhrál poukázku za litr na nákup koukal jsem jak puk, že tam ty traktory měli...