Nevíte čím by to mohlo být, nebo spíš jak to samo domo odstranit ? Zřejmě by to mohl asi být nějakej kontakt, nebo něco takovýho, ale fakt netuším
Vynechává ventilátor klimatizace
Vynechává ventilátor klimatizace
Už delší dobu se mi stává, že mi nejede ventilátor uvnitř vozu a tím pádem se mi zamlžují okna. Většinou pomohlo přejet nějakej kanál nebo díru a spustil se, ale dnes jsem snad vymet všechny díry po cestě a nic, no a pak když jsem jí potvůrce trochu naložil, tak z čista jasna na konci cesty spustila
Nevíte čím by to mohlo být, nebo spíš jak to samo domo odstranit ? Zřejmě by to mohl asi být nějakej kontakt, nebo něco takovýho, ale fakt netuším
Mobil : 602318645
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechává ventilátor klimatizace
skusít rozdělat a vyčistit
tedka sem to dělal na V.C taky nefungoval zespoda si do něj bouchnul a uz běžel.. tak sem ho rozdělal profoukal a maka jako zamlada.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ahoj znamy měl stejny problem a bylo to na odporu ventilatoru je tam (mylim že se to tak jmenuje) bimetalova pojistka a na ni jak se uděla nějaka mala nečistota tak špatně spina.Vytahnout odpor a opatrně vyčistit tu pojistku.
Jinak nevim
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... lit=+odpor
Jinak nevim
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... lit=+odpor
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
No dobrá tedy až se k tomu dostanu někde v teple a suchu tak vyzkouším vše co jste poradili, ale k tomu bimetalu, mně nejede buď vůbec a nebo, pokud se umoudří, tak jede na všechny polohy. No uvidíme, Zatím než se umoudří, tak jezdím s pootevřeným oknem 
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
pokud to je takle tak to odporem neni.. neni tam bimetalova pojistka je tam tepelná pojistka a ta kdyz se přepalí tak ti nefungují stupně 1,2,3 ale 4normalně fouka.... skusil bych motor ventilatoru napojit přimo na 12 V co to uděla ale myslim si ze by mohlo stačit vyčistit motorek.. 
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Tak ventilátor dnes fachal bez problémů (já se z toho picnu
) ale zase na druhou stranu mi přestal svítit ten digi display na budíkách, no ale zase ten zas tak nutně nepotřebuju. Holt už je to starší a asi i náchylnější autí na skokový teplotní rozdíly