Ahojte, chcem sa spytat....do Astry G sa robilo aj kurenie pre pasazierov sediacich vzadu?Bo ja nemam vyduchy ani v stredovej konzole - je tam len popolnik vzadu, ale ani pod sedackami....
Robili sa verzie kde bolo kurenie teda vyvody pod sedackami? Bo nejako je zima potom vzadu..
Ak sa aj robili...dalo by sa to dako elegantne dobastlit? Diky za nazory a postrehy....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ano, malo by tam byt...Boha...sak aj Fabia I to tak ma...No moja Astra co som prekvapeny to nema....je tam koberec napevno....Nie je tam ziaden otvor....
ako keby sa to dalo dako dorobit...tak ako sa da napr. klimatizovana priehradka spolujazdca.....ze sa kupi origo ta hadica v Opli...tak do toho idem....ale skorej by som prial namiesto popolnika vzadu vyduhy ako to ma Signum a pod....
To je sice mozne.....ale nepaci sa mi ta varianta.....Fakt je vzadu tu prvu chvilu zima.....A kvoli tomu, aby sa ten vzduch rychlejsie dostal dozadu, ja nebudem mat ventilaciu na 4. stupni..mne to vadi ze to potom tak huci...pouzivam to na max. 2.stupni.....A vzadu je potom chvilu dost zima....Asi tam dorobim radsej vyhrievane sedacky....
Přesně. Pěkně kecáte, já měl dva HTB a oba to pod sedadly mají. Je to na nohy.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE