ňa hňa hňamanli2 píše:co sem vložil špatně![]()

sem te snad posilal navod. jak tak koukam budu si muset asi nakej den udelat vylet za tebou a naujcit te topepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.
ale on to pepca zvladne.... kdyz ne, vemu do Milovic notas a naucime ho to tamPrinc William píše:sem te snad posilal navod. jak tak koukam budu si muset asi nakej den udelat vylet za tebou a naujcit te topepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.
![]()
Princ William píše:sem te snad posilal navod. jak tak koukam budu si muset asi nakej den udelat vylet za tebou a naujcit te topepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.
![]()
xpolstarekx píše:ale on to pepca zvladne.... kdyz ne, vemu do Milovic notas a naucime ho to tamPrinc William píše:sem te snad posilal navod. jak tak koukam budu si muset asi nakej den udelat vylet za tebou a naujcit te topepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |