CARRERA 95 vs. V-POWER
CARRERA 95 vs. V-POWER
CARRERA 95 vs. V-POWER ....mate skusenost ? viete porovnat?
- Reklama
Re: CARRERA 95 vs. V-POWER
Zkus pohledat, o tomhletom je tu toho mraky.
Jinak jednoznačně Carrera
Jinak jednoznačně Carrera

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Carrera 95 - připadne mi takový kultivovanější chod motoru.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
Kdo to prodává tu Carreru? Si nemůžu vzpomenout... 

Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
Teoreticky Carrera. V-Pover a vůbec Shell se v ČR (a to zdůrazňuji, třeba v Rakousku nebo Německu si je nemůžu vynachválit) velmi zkazili, jinak už jsem tady psal, že paliva berou v Čepru, tzn. natakujete to samý jako u Benziny, EuroOilu apod. A s těmi aditivy je to u nich taky pochybný.
OMV má v současný době dle mého názoru kvalitnější paliva (přece jen do mateřských rafinerií v Rakousku je to kousek). Ale s těmi aditivovanými palivy je to u nich stejně jako všude trochu jak na houpačce. Je to dáno tím, že objem prodeje těchto upravených paliv je malý. Takže pokud trefíte pumpu, kde se to tak často netankuje, tak nemusíte být zcela spokojeni ani tam.
Pokud chcete 100% jistotu, tak koupit běžné, ale kvalitní palivo a aditivum si dodat vlastní. Tak to dělám já a naprostá spokojenost.
OMV má v současný době dle mého názoru kvalitnější paliva (přece jen do mateřských rafinerií v Rakousku je to kousek). Ale s těmi aditivovanými palivy je to u nich stejně jako všude trochu jak na houpačce. Je to dáno tím, že objem prodeje těchto upravených paliv je malý. Takže pokud trefíte pumpu, kde se to tak často netankuje, tak nemusíte být zcela spokojeni ani tam.
Pokud chcete 100% jistotu, tak koupit běžné, ale kvalitní palivo a aditivum si dodat vlastní. Tak to dělám já a naprostá spokojenost.

OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
MAX - CZ
cize carrera 95 sa myslim da povazovat za palivo pri ktorom je slusny odber cize ta kvalita by podla tvojich slov mala byt v poriadku ze ? pretoze je pravda ze carrera 100 u nas ide velmi malo a je iba po jednom stojane aj to nie na kazdej pumpe.
Ohlasy na OMV naftu som pocul velmi dobre aj oproti SHELL. ale pri benzine som najprv preferoval SHELL. ale casom aj na carreru pocuvam lepsie chvaly a je este lacnejsia.
no diky kazdopadne.
cize carrera 95 sa myslim da povazovat za palivo pri ktorom je slusny odber cize ta kvalita by podla tvojich slov mala byt v poriadku ze ? pretoze je pravda ze carrera 100 u nas ide velmi malo a je iba po jednom stojane aj to nie na kazdej pumpe.
Ohlasy na OMV naftu som pocul velmi dobre aj oproti SHELL. ale pri benzine som najprv preferoval SHELL. ale casom aj na carreru pocuvam lepsie chvaly a je este lacnejsia.
no diky kazdopadne.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe Carrera 95
, tankuji od jara 2010 nepřetržitě a mám s nim lepší skušenost než s V-Powerem, který jsem tankoval skoro 2 roky.

Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
nooo zatial jednoznacne pozitiva pre carreru tak som rad ze som to vobec zacal riesit
vyjazdim ten vpower co s mojou spotrebou dlho nebude
a pojde tam pekne krasne carrera
diky za rady a skusenosti 

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
no kromě ceny nečekej že poznáš nějaký rozdíl, to že zatím každý tady říkáme carrera ještě aspon za mne neznamená že je lepší- to si myslím že tady NIKDO není schopen posuzovat, jen je mi prostě značka OMW bližžší- tot vše. Jedinné co kdy na autě bylo poznat bylo natankovaní carrery 100, kterou jsem tankoval delší dobu, ale leze to do peněz
to mi je jasne ze nikto tu nema laborku doma 
na nafte je to lahsie posudit ako pri benzine ...
ale tak vacsina ohlasou je sice neviem z kade je to podlozene ze celkovo OMV ma poslednu dobu lepsie paliva.
ja mam shell rad ako znacku a to velmi ...ale myslim si ze nie je SHELL ako SHELL ...
citelne necakam ziaden rozidiel len chcem mat aspon pocit ze robim pre motor to najlepsie tak sa aspon pytam ci niekto nema skusenosti.
a 100vecka tam pojde raz za cas urcite... ale nie len koli peniazom raz za cas ale aj podla nazoru viacerych motorarov co poznam nie je dobre permanentne tankovat stovku. vykonovo ano ...spotrebou ano... ale motor to vraj aj znacne pocituje.

na nafte je to lahsie posudit ako pri benzine ...
ale tak vacsina ohlasou je sice neviem z kade je to podlozene ze celkovo OMV ma poslednu dobu lepsie paliva.
ja mam shell rad ako znacku a to velmi ...ale myslim si ze nie je SHELL ako SHELL ...
citelne necakam ziaden rozidiel len chcem mat aspon pocit ze robim pre motor to najlepsie tak sa aspon pytam ci niekto nema skusenosti.
a 100vecka tam pojde raz za cas urcite... ale nie len koli peniazom raz za cas ale aj podla nazoru viacerych motorarov co poznam nie je dobre permanentne tankovat stovku. vykonovo ano ...spotrebou ano... ale motor to vraj aj znacne pocituje.
Hlavne je Carrera lacnejšia ako V-power. Ale dával som chvíľu Carreru 95 a oproti naturalu z OMV je to skoro jedno. Zo začiatku som si myslel, že auto ide lepšie, ale teraz pri klasickom naturale 95 nemám ten pocit.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007