počul som že tam su lacne auta, tak sa chcem spýtať ako to tam chodí, ake su ceny áut pripadne motoriek a podobne. Bol tam neikto dlhodobejšie??
 počul som že tam su lacne auta, tak sa chcem spýtať ako to tam chodí, ake su ceny áut pripadne motoriek a podobne. Bol tam neikto dlhodobejšie?? Díky za všetky postrehy a rady

počul som že tam su lacne auta, tak sa chcem spýtať ako to tam chodí, ake su ceny áut pripadne motoriek a podobne. Bol tam neikto dlhodobejšie??

ja tam autem nejezdim....jinak 400 liber realne je, ale pocitej ze za tu pojistku das daslich treba 800....jestli tam jedes na 10 mesicu tak bych auto vubec nekupoval....se ti to nevyplati....lukipuki píše:cchem tam isť na 10 mesiacov. pozeram tereaz na ebay laguny take ake mam ja, a ceny su tam od 400 libier, to mi pride doost malo... je to realne???
a na čo si terba davať pozor ked tam začnem jazdiť, a som zvyknuty na lavostranne riadenie
online bazary nejake nepoznaš?
diky

, no vyřešilo se to ssamo tak, že jsem dostal jiný aouto, to už to mělo normálně. No a ze začátku jsem si musel hodně hlídat, abych se správně zařadil při odbočování doleva, měl jsem tendenci zařadit se na špatnou stranu.
 , no vyřešilo se to ssamo tak, že jsem dostal jiný aouto, to už to mělo normálně. No a ze začátku jsem si musel hodně hlídat, abych se správně zařadil při odbočování doleva, měl jsem tendenci zařadit se na špatnou stranu. , ale kolo je zabiják, pořád jsem nadával kdo otočil značky
 , ale kolo je zabiják, pořád jsem nadával kdo otočil značky  , na kole jsem si za ten rok nezvyk jezdit vlevo ani prd..
 , na kole jsem si za ten rok nezvyk jezdit vlevo ani prd..
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |