Zimní pneu 185? 195?

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

No to asi nemas. Je to v novej Oplech jako nahrada za TC (traction control). Je to permanentne zapnutej system fungujici ne jako protiprokluz, ale v podstate spis jako samosvor. Pokud jedno kolo zacne prokluzovat, tak je pribrzdeno a dojde ke snizeni vykonu motoru. Obe kola naraz prokluzovat teoreticky mohou.
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

Lukas G. píše:Jo zajímalo by mě kdy je nejlepší kupovat pneu na zimu???
na jaře :wink: a letní v zimě :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Lukas G.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas G. »

AstraDTI píše:No to asi nemas. Je to v novej Oplech jako nahrada za TC (traction control). Je to permanentne zapnutej system fungujici ne jako protiprokluz, ale v podstate spis jako samosvor. Pokud jedno kolo zacne prokluzovat, tak je pribrzdeno a dojde ke snizeni vykonu motoru. Obe kola naraz prokluzovat teoreticky mohou.
Já mám automat a u šajtrpáky mám tlačítko ve znaku sněhové vločky.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
manli2

Příspěvek od manli2 »

Lukas G. píše:
AstraDTI píše:No to asi nemas. Je to v novej Oplech jako nahrada za TC (traction control). Je to permanentne zapnutej system fungujici ne jako protiprokluz, ale v podstate spis jako samosvor. Pokud jedno kolo zacne prokluzovat, tak je pribrzdeno a dojde ke snizeni vykonu motoru. Obe kola naraz prokluzovat teoreticky mohou.
to je že se ti auto nerozjíždí na 1 ale na 3 když je třeba...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Lukas G.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas G. »

manli2 píše:
Lukas G. píše:
to je že se ti auto nerozjíždí na 1 ale na 3 když je třeba...
Tak to je supr, aspoň mě to taky nebude tak luzat.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Odpovědět