Ahoj lidi,
moc se omlouvam,ze tu otravuju s takovouhle kravinou, ikdyz i tak,nekomu by se to mohlo hodit,prosel jsem vsechna temata o demontazi manualniho stahovani a montazi elektrickeho ovladani oken,prosel jsem si prirucku JAK NA TO?,sice se vsude pise,ze nyty,ktere tam jsou se odvrtaji a misto nich se mohou dat srouby popripade nyty,ale bohuzel se NIKDE nepise, JAKA velikost tech sroubu (nytu)??pokud vim,nyty byvaji vetsi,tak asi to budou dva ruzne rozmery..
ptal jsem se zatim trech lidi a nikdo nevedel,jen Frydex mi rekl,ze MYSLI,ze tam daval 5ky srouby podlozene podlozkou a zasroubovane matkou..
Zitra se chystam s kamaradem,co mi pomuze,montovat elektricky okynka a bohuzel nebudu mit moznost nekam odskocit a jet je PAK koupit..takze bych je mel koupit predem, tak bych potreboval vedet rozmery+kolik jich bude potreba..
(opel astra g - 3dv - tudiz jen predni dvere)
strasne moc vam dekuju..
Velikost sroubu misto nytu pri montazi el.oken+pocet..NUTNE!
Velikost sroubu misto nytu pri montazi el.oken+pocet..NUTNE!
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velikost sroubu misto nytu pri montazi el.oken+pocet..NUTNE!
no já už taky dvakrát demontoval mechanismus stahování oken a dal jsem tam první šrouby s matičkou, který mě přišli pod ruku, pak jsem opatrně zavřel a otevřel okno - zkouška aby náhodou nedošlo k poškrábání jelikož ty šrouby byly docela dlouhý a v poho....jakou velikost nevím neřešil jsem to...tak to taky nijak neřeš prostě tam nějakej práskni, hlavně né moc dlouhej a je to 
a počet? když si koupíš 15 šroubků a 15 matiček tak nic nezkazíš...a když nepásnou tak zas taková velká pálka to není, tak si kup různé druhy

a počet? když si koupíš 15 šroubků a 15 matiček tak nic nezkazíš...a když nepásnou tak zas taková velká pálka to není, tak si kup různé druhy

no prave, palka to neni, vice mene dnes si jedu uz jen pro rozvody kabelu do dveri za lucassem, mechanismy uz mam..ale chci to mit vse pripravene dopredu,navic to nejspis budem montovat na polosidlisti,takze nebude moznost PAK nekam jezdit s rozebranyma dverma
..ach jo..JAK JA VAM ZAVIDIM LIDE S GARAZI A KULNOU
!!!!!
kazdopadne ja pri svoji na auta technicky zrucnosti urcite poridim ty nejvetsi srouby a jeste k tomu to budou nejlepe samorezny vruty
:D..to,ze by byli dlouhy si myslim ze by bylo to nejmensi,by se odrizly..alespon si myslim ze by to slo odriznout
ale abych neporidil x miliard sroubu,s tim,ze NEJAKY z nich to urcite bude
a pak najednou ejhle
a zadny z nich
:D
jinak ten pocet,melo by jich byt 6 pokud tusim spravne v kazdych dveri..tudiz 12dohromady, 15 jich bude stacit tedy urcite..
kazdopadne i tak,kdyby nekdo nejak presneji vedel velikost, sem s tim
:)
jeste jsem premyslel,ze bych to zanytoval originalne..frydex mi psal,ze v oplu by je meli i prodavat, zkusil bych se stavit tedy jeste do Auto-Steiger,maji tam servis oficialni,tak snad by mi nejake ty nyty mohli poskytnout..kazdopadne nevim,jeslti na to bude stacit normalni klasicka nytovacka,nebo je treba nejaka extra ultra multi kulti nytovacka opel jeste?:D

kazdopadne ja pri svoji na auta technicky zrucnosti urcite poridim ty nejvetsi srouby a jeste k tomu to budou nejlepe samorezny vruty

jinak ten pocet,melo by jich byt 6 pokud tusim spravne v kazdych dveri..tudiz 12dohromady, 15 jich bude stacit tedy urcite..
kazdopadne i tak,kdyby nekdo nejak presneji vedel velikost, sem s tim

jeste jsem premyslel,ze bych to zanytoval originalne..frydex mi psal,ze v oplu by je meli i prodavat, zkusil bych se stavit tedy jeste do Auto-Steiger,maji tam servis oficialni,tak snad by mi nejake ty nyty mohli poskytnout..kazdopadne nevim,jeslti na to bude stacit normalni klasicka nytovacka,nebo je treba nejaka extra ultra multi kulti nytovacka opel jeste?:D
Doporučoval bych ocelové nýty. Šroubky se můžou časem povolit a pak to budeš stejně nýtovat. Na okně u 3dv karoserie už je síla při dovírání docela velká. Změř si průměr díry a podle toho kup nýty. Délka by měla být okolo 10mm. Hlavně aby byly ocelové, hliníkové moc nevydrží. Nemusíš je kupovat u Opla, stačí v železářství. Většina Oplů je tam taky kupuje a prodávají je pak jako origo díl a tomu odpovídá i cena.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
ok..snad nekde sezenu supleru
..budou nejake extra velke??nebo to budou nejake "normalni" velikosti?? (jde mi o to,abych nakonec kvuli tomu nemusel kupovat jeste extra nytovacku,pac kamarad ma na takove ty stredne velke nyty..)..
a jeste jeslti se tam s nytovackou da nejak NORMALNE dostat..co jsem koukal na vrakaci,moc miste v tech dveri neni..

a jeste jeslti se tam s nytovackou da nejak NORMALNE dostat..co jsem koukal na vrakaci,moc miste v tech dveri neni..