DPF FILTR Opel Zafira 1.9 CDTI

Zamčeno
Karbec
Kontaktovat uživatele:

DPF FILTR Opel Zafira 1.9 CDTI

Příspěvek od Karbec »

Napište zkušenosti, kdo máte ve Vašem Oplu filtr pevných částic (DPF). Mám Opel Zafira 1.9 CDTI, rv 2006, 88 kW. Filtr mám asi 4 měsíce vypáraný, upravenou řídící jednotku, zaslepený EGR ventil. Provedeno ve firmě X-TUNING (www.xtuning.cz). Auto má lepší akceleraci, dynamiku, spotřebu. Jediná vada je, že je o trošku více slyšet roztáčení turba, ale je to pořád v normálu, není to nic, co by nějak vadilo, či rušilo. Filtr pevných částic je asi ta nejhorší věc, se kterou jsem se kdy u aut setkal. Auto sem koupil a mělo něco nalítáno. Probíhala mi regenerace filtru, ale nikdy ne dokonale. Měl jsem s tím obrovské problémy, než jsem se rozhodl filtr nechat odstranit a od té doby pohoda a Zafirka mi konečně začala dělat radost. Napište, jestli máte s DPF jiné zkušenosti, vcelku mě to zajímá. Díkec.
Reklama

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: DPF FILTR Opel Zafira 1.9 CDTI

Příspěvek od RomanK »

Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: DPF FILTR Opel Zafira 1.9 CDTI

Příspěvek od Mike.S »

tady na tomhle foru DPF nebude mít asi nikdo :o :D klikni na odkaz RomanaK, regni se a vítej mezi místní pacienty :mrgreen:

LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zamčeno