rezivění astra vs. octavia
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja takymaxim píše:ja mam rez na jedinem miste..levy zadni lem..asi to bude tim ze ty plast. podbehy nejsou po celem jako u prednich, ale jen do pulky a navrch mi caka voda a usazuje se blato atd. udelalo mi to puchyrky, ktere se tlacili zespodu

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

- Zdeněk Lbc
Jirka D.. píše:nerezne, vše co se objeví je od kamínků

Tak tak,moje řeč.Není pozink jako pozink:-) Opel prostě ještě ochranu karoserie pořádně neumí,bohužel G-čko není vyjímkou:-(.Nerezne zase tolik,ale jsou kritická místa,kde pořád ano..Ale to vám srdcařům přes G-čka přece nemůže vadit;-) Znám jednu značku vozu kde dělají kvalitní pozink už od roku 87,ale raději to tady nebudu rozvádět..Jinak je G-čko podle mě moc fajn autíčko,už na něj šetřím:-)pepca píše:Jirka D.. píše:nerezne, vše co se objeví je od kamínkůblbost,lemy reznou a není to vždy od kamínků,moje lemy jsi neviděl tak jak to můžeš tvrdit,kamínek ti lak naruší z vrchu,škrábne nebo odprýskne lak,ale nikdy ti nebude tlačit puchýře z vnitřku a lak nechá neporušený,jak vypadají lemy oprýskaný od šutráků vím dost dobře,nebo si vzpomen na auta ze zadním pohonem který ty lemy mají otřískaný od šutříčků,u mně se dostávala voda a sůl mezi ty plechy lemu,je to napertlovaný,bodovaný nebo co,když jsem tam sáhnul rukou,tak tam byla normálnš mezérka,škvírka,ale co nebudu se dohadovat,vím že lemy reznou,jo a mimochodem není to jen můj případ kdy géčko má puchýřky na lemech,a při neoprýskaném,odlouplé, laku.
Taky mi rezne na PZ blatníku, a špatné je, že to zatím neumím opravit. Když jsem to oškrábal, odrezil a natřel základem, Objevily
se v šedém základu rezavé fleky. Následovalo opětovné ošetření a fleky byly o5, po důkladné úvaze jsem přistoupil k tomu, že jsem na lemy
zevnitř nastříkal rezistin, o5 odrezil a natřel. A výsledek znovu koroze (puchýřky vody pod barvou). Takže teď provádím opětovnou
opravu, znovu rezistin, ze spodu lemu natření spoje barvou MOTIP na podvozky (je tu o tom zmínka) zalepení silikonem plastového nýtu
držícího těsnění, mi koroze začíná v jeho úrovni a pokračuje směrem dolů, oškrábaní, odrezení a o5 natření základem, ten den jsem
nikam nejel, takže snad to bude OK, předtím jsem vždy ještě ten den jel a dokonce i v dešti, takže jsem zvědav na výsledek. Až bude
OK hodím postup i s fotodokumentací.
http://www.motipdupli.cz/Article.asp?nA ... nguageID=1
se v šedém základu rezavé fleky. Následovalo opětovné ošetření a fleky byly o5, po důkladné úvaze jsem přistoupil k tomu, že jsem na lemy
zevnitř nastříkal rezistin, o5 odrezil a natřel. A výsledek znovu koroze (puchýřky vody pod barvou). Takže teď provádím opětovnou
opravu, znovu rezistin, ze spodu lemu natření spoje barvou MOTIP na podvozky (je tu o tom zmínka) zalepení silikonem plastového nýtu
držícího těsnění, mi koroze začíná v jeho úrovni a pokračuje směrem dolů, oškrábaní, odrezení a o5 natření základem, ten den jsem
nikam nejel, takže snad to bude OK, předtím jsem vždy ještě ten den jel a dokonce i v dešti, takže jsem zvědav na výsledek. Až bude
OK hodím postup i s fotodokumentací.
http://www.motipdupli.cz/Article.asp?nA ... nguageID=1
Naposledy upravil(a) spermin dne 28 bře 2008, 11:08, celkem upraveno 2 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
furt odrezovat a ošetřovat nemá smysl, za chvíli si to roztaháš po celym lemu, hned jak se to oběvilo si to měl dát lakýrovi, ty vědí jak na to
2NOVON:nejen opel neumí pozink, nedávno sem byl v autoriz servisu a měli tam na opravu rzi VW transporter rv 2006!!! měl puchejře jak pětikoruny! nemluvě o oktávkách a fabiích který reznou taky, hlavně na zadních dveřích
2NOVON:nejen opel neumí pozink, nedávno sem byl v autoriz servisu a měli tam na opravu rzi VW transporter rv 2006!!! měl puchejře jak pětikoruny! nemluvě o oktávkách a fabiích který reznou taky, hlavně na zadních dveřích
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak já mám chytlý oba dva zadní lemy, jeden by docela ještě šel, ale ten druhý tam už je puchyř velikosti dvojkoruny a už se mi aj odloupnul. Vypadá to hrozně a všechno to vylezlo přes jednu zimu. Taky si s tím nevím rady. Brácha měl taky puchejře a minulý týden to dával do karosaře na výměnu celého lemu, tak jsem zvědav jak to vypadá. Už to má doma a dával za to i s lakem 8,5 papouchů

v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná