problém s osvětlením přístrojovky
problém s osvětlením přístrojovky
Zdravím..mám takovej problémek...jak je u mého auta pravidlem..jednu závadu odstraním a najde se nová...tak to vezmu od začátku..nejdříve mi nešel dálkáč kliček, stačilo jen dát klíček do zapalování do první polohy a podržet 20s zmáčknuté jedno z tlačítek na klíčku, klíček se tím ,,naprogramuje"..po této ,,opravě" mi nefunguje osvětlení přístrojovky...dám klíček do první polohy nebo třeba nastratuji, světla jsou vypnuté, displej s najetýma km funguje, displej s hodinami a venkovní teplotou také funguje, přístrojovka je osvětlena, zapnu světla jen do první polohy a osvětlení společně s displayem zhasne...rafičky co ukazují teplotu motoru a rychlost fungují, dokonce fungují i kontrolky (neměl jsem naftu tak tam už na mě usilovně blikala jedna milá kontrolka
) jinak mám astričku 1.7 DTi 2001 s klimou bez multifunkčního volantu a bez palubního PC
. předem děkuji někomu hodnému za odpověď
- Reklama
Re: problém s osvětlením přístrojovky
Jestli to nebude klasický problém-stáhl sis osvětlení přístrojovky na minimum (to kolečko vedle vypínače světel a náklonu)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
ještě že jsou na světě lidé jako ty co mají s námi vocasy trpělivost, taková kravina.....
už je to OK děkuji mnohokrát
takže asi lock
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že všechny opravy na našich autech nejsou tak triviální
LOCK
LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........