http://www.youtube.com/watch?v=CE1vs1iE ... re=related
Díky

To sice jde, ale podívej se jak ten fofrklacek drží, jen ve dvou prstech a když tam rval pětku tak se pěkně praštil. Řazení fakt trochu vopruz. Pití si snad koupit jen v Mekáči u dálnice a po cestě to vyglgat.mirda2908 píše:poradne si prohlidny video a zjistis ze to jde ukazuje to tam jeste a myslim ze to koupis v polsku

:).. (energetak-plechovka o rozmerech pullitroveho plechovkoveho piva)..nevim jak to resite vy,ale ja odkladani resim do odkladaciho prostoru,co je po stranach dveri:),nevim jak to ma 5ti dver,ale ja u tridvere mam proste na tom tapecu ten odkladaci prostor a na konci mam takove "kolo" kam se PRESNE tahle plechovka vejde
:).. (energetak-plechovka o rozmerech pullitroveho plechovkoveho piva)..nevim jak to resite vy,ale ja odkladani resim do odkladaciho prostoru,co je po stranach dveri:),nevim jak to ma 5ti dver,ale ja u tridvere mam proste na tom tapecu ten odkladaci prostor a na konci mam takove "kolo" kam se PRESNE tahle plechovka vejde  akorat jelikoz jeste nemam elektricky okynka,tak holt pri otvirani okynek musim vzdy toho shocka vyndat,stahnout okynko,zandat
 akorat jelikoz jeste nemam elektricky okynka,tak holt pri otvirani okynek musim vzdy toho shocka vyndat,stahnout okynko,zandat  ale uprimne tohle bych taky uvital..
 ale uprimne tohle bych taky uvital.. chtel jsem si uz sehnat ten kryt na ty CD tam,ale taky nikde neni k sehnani a s timhle to podle me bude jeste horsi..ale libi se mi to..
 chtel jsem si uz sehnat ten kryt na ty CD tam,ale taky nikde neni k sehnani a s timhle to podle me bude jeste horsi..ale libi se mi to.. ..
..| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |