Autoradio Alpine CDE111r

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Unnamed

Autoradio Alpine CDE111r

Příspěvek od Unnamed »

Cawte neviem si rady.Kupil som si toto radio Alpine cde111r abo Rm nvm teraz presne no ale o to nejde...Tak stare som vybral nahodil som si nove..secko ide ako ma lenze nastavim si nanom basy,subwofer ulozim radio stanice...secko pohoda ako nahle zastavim auto vypnem motor a vytiahnem kluc zo zapalovania ,,,vlozim spet nasratujem autoradio je vynulovane proste secko anstavenia sa zmenia spet na stare a secky ulozene stanice sa zrusia.. Fakt nvm v com moze byt chyba ak niekto vie pls poradte ;).Mam Opel astra G 2000r.v ak to neco s tym ma :P proste nvm ci som daky kabel nezapoojil spatne alebo neviem fakt by som bol rad keby mi pomozete ;)
-----------
Opel Astra G 1.7 DTI 55kw
Reklama

marwi

Re: Autoradio Alpine CDE111r

Příspěvek od marwi »

Treba prehodit dva napajacie kable. Cerveny a zlty navzajom. Na obidvoch je + , ale na jednom je trvale a na druhom iba zo zapnutym klucikom v zapalovani. Ak si dobre pamatam tak Alpine to umoznuje na kabloch od autoradia. Tia dva kabliky obsahuju konektory ktore sa daju rozpojit a su rovnake , takze idu bezproblemovo prehodit. Dokonca umoznuju zapojit kabliky aj tak ze radio sa bude dat zapnut aj bez zapnuteho klucika , ale v takom pripade je odber aj pri vypnutom radiu. Nevadi to ak s autom jazdis casto. Ale ak ho nechas stat dlhsie, cca 2-3 tyzdne moze to vybit baterku. Prajem uspech pri zapajani , je to jednoducha vec.
Odpovědět