prahove listy rychlo a lacno

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Kexik12

prahove listy rychlo a lacno

Příspěvek od Kexik12 »

Ked ze som daval prestriekat auto do inej farby musel som vytrhat povodne prahove listy von a bez poskodenia som to nedokazal tak mi tam dost chybali.Vyrobil som si doma nove a cele ma to nestalo viac ako 6eur tak sem davam navod ako na to ak by si to niekto chcel vyskusat.
Přílohy
povodna prahova lista
povodna prahova lista
18072010184.jpg
hlinikovy plech hrubka cca 1mm dostat ho kupit v predajniach s potrebami pre stolarov je podlepeny 3m obojstrannou paskou
hlinikovy plech hrubka cca 1mm dostat ho kupit v predajniach s potrebami pre stolarov je podlepeny 3m obojstrannou paskou
Z20LET
Reklama

Kexik12

Re: prahove listy rychlo a lacno

Příspěvek od Kexik12 »

dalsie foto
Přílohy
a takto niejak to vyzera hotove uz som si dal vyrobit nalepky ako boli na povodnych uz ich iba nalepit
a takto niejak to vyzera hotove uz som si dal vyrobit nalepky ako boli na povodnych uz ich iba nalepit
18072010188.jpg
pomocou obycajneho maliarskeho valceka sa daju pekne ohnut podla tvaru prahu a ostanu prilepene
pomocou obycajneho maliarskeho valceka sa daju pekne ohnut podla tvaru prahu a ostanu prilepene
Z20LET
Odpovědět