ale jinak s Tebou plně souhlasím

Jednu jsem půjčil na celý týden do Itálie a druhou mám napevno v autě. Vyndám ji sice, ale musela by jsi jet jen na baterky a bez držákuzmrzlina píše:Nevím, kam to napsat, ale snad se to tady chytí.
NUTNÉ
Nenašel by se chlapi někdo, kdo by mi půjčil na sobotu navigaci? Potřebuju si v sobotu vyzvednout v Praze v Moebelixu (Kolbenova 50) obývací stěnu, ale obávám se, že tam netrefím..Vyzvednutí nejlépe v pátek večer třeba na Florenci (přijedu tam z Brna autobusem v půl 9), nebo třeba v sobotu ráno na Zličíně pokud by to šlo... Samozřejmě nezůstanu dlužná, flašku nebo bonbošku ráda koupím
Předem díky...
EDIT: Navíc v Praze navigaci zásadně vypínám, páč ta navigační baba tomu h*vn* rozumí. Vona ta k*á*a snad nikdy nebyla v praze.APiK píše:Jednu jsem půjčil na celý týden do Itálie a druhou mám napevno v autě. Vyndám ji sice, ale musela by jsi jet jen na baterky a bez držákuzmrzlina píše:Nevím, kam to napsat, ale snad se to tady chytí.
NUTNÉ
Nenašel by se chlapi někdo, kdo by mi půjčil na sobotu navigaci? Potřebuju si v sobotu vyzvednout v Praze v Moebelixu (Kolbenova 50) obývací stěnu, ale obávám se, že tam netrefím..Vyzvednutí nejlépe v pátek večer třeba na Florenci (přijedu tam z Brna autobusem v půl 9), nebo třeba v sobotu ráno na Zličíně pokud by to šlo... Samozřejmě nezůstanu dlužná, flašku nebo bonbošku ráda koupím
Předem díky...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |