tak dneska na me kousek od baraku cekala mensi kolize ..... chlapek v golfu si jel prostredkem silnice a kdyz me uvidel tak to nestihl...jel jako snek a ja prisel o zrcatko moje ma praskle sklo a kryt mi ulitl nekam do luftu....on ho mel v poradku to me nastvalo rikal ze mi nic neda...ma smulu vim kde bydli
juchuuuuuu sice sem nedelala nic s astruli ale pochlubit se musim..... udelala jsem dneska rozdilovy zkousky plus prijimaci pohovor na moji vysnenou skoluuuuu CVUT FA .....juuuuuchuuuu od listopadu tam nastupujuu..... mam neuveritelnou radost....
to mam asi za ten prisernej vcerejsek.....
ty jo juch
xpolstarekx píše:juchuuuuuu sice sem nedelala nic s astruli ale pochlubit se musim..... udelala jsem dneska rozdilovy zkousky plus prijimaci pohovor na moji vysnenou skoluuuuu CVUT FA .....juuuuuchuuuu od listopadu tam nastupujuu..... mam neuveritelnou radost....
to mam asi za ten prisernej vcerejsek.....
ty jo juch
normálně.... předjel sem ho na zákazu předjíždění když sme dojeli nějako dodávku bo co... pak sem to na nejbližšim možnym místě otočil, a vrátil se zpět na původní plán trasy...
manli2 píše:normálně.... předjel sem ho na zákazu předjíždění když sme dojeli nějako dodávku bo co... pak sem to na nejbližšim možnym místě otočil, a vrátil se zpět na původní plán trasy...
manli2 píše:normálně.... předjel sem ho na zákazu předjíždění když sme dojeli nějako dodávku bo co... pak sem to na nejbližšim možnym místě otočil, a vrátil se zpět na původní plán trasy...
tos mu to teda natřel
já zase dneska viděl astru 2,2 Dti s opc přednim a zadnim nárazníkem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz