Marky píše:No taky sila s tou cenou hodinek, toto bych asi resil dovozem pres nejake zname, prece jen tech 11litru je silenych .
Nejlepsi jsou ale ceny ceske zbrojovky - ta sama zbran co tady stoji cca 25 tisic v USA po prepoctu ted vyjde asi na 8 tisic ... A navic do USA vozej 1. jakost a v CR zustavaj nepovedeny kusy
Ale to je OT...
K tomu cerpadlu - takze kdyzby mi odeslo, tak mi v Oplu nabidnou repas kolem 50 tisic ... a kdyz s tim problemem zajdu do Bosche, tak me to vyjde kolem 20? To je celkem silny kafe
z toho co mi řekli u Bosche, to už asi tak vypadá. Jenže já se z principu u Opla ani neptal. Nečekám totiž, že by mě tam ohromili nějakou zpřízněnou cenou ...... jo hold tohle čerpadlo nebylo zrovna extra dobrý model...
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
Zdarec.Dal som spraviť repas niekde v Ostrave u Bosh-a a bolo to za 21+2litre SK montáž a demontáž.Auto ide skvele Ale aj tak sa mi tá cena zdá byť hooooodne prehnaná.
keďže mi skapalo čerpadlo a pojde na repas - čo dalšie by som mal vymeniť?
denny spomínal nejaké "nové spešl kroužky nad vstřikovačema", pri pokusoch o opravu mi už vymenili palivový filter, prepadové šroby, nejaké hadičky
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
TeamLosi MLST 1/18 Raminator http://www.mkzobor.sk
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
ali píše:prosim kde jde koupit stare cerpadlo na 2.0 Di? Na nove nemam a repas pry vyjde kolem 20 a to je porad hodne na me . Za kazdou radu moc diky
Do starého čerpadla by som asi neodporúčal. Ja mám repas a zatiaľ cca 30.tis km šlape jak hodinky.Viem že by som to nemal hovoriť ale keď dáš staré z nejakého vrakáša tak potom musí Opel hneď z domu....
Čerpadlo som menil a v budúcnosti uč asi nebudem....Ďalšie auto bude totižto na LPG
Po delsim pro a proti jsem si taky rekl ze do stareho nepujdu a ze to dam radeji opravit. Zavezl jsem to do Brna do ZM autoservisu. Tam mi rekli ze zjisteni zavady bude stat do 1500 a pripadna oprava od 5-21 tis. Po hodine a pul mi chlap ze servisu volal ze nafta tam prochazi a ze to muze dat jeste na velkou zkusebnu jestli chci. Pak rekl ze cerpadlo je OK a za test chtel po me 4073 a to jeste k tomu bez papiru!!! Nevim co s tim cerpadlem udelali ale jak mi ho namontovali uz v jinem servisu tak jede. Jeste predtim mi u 3 servisu rekli ze to je cerpadlem, nezavisle na sobe a v Brne mi rekli ze je v pohode, tak ted nevim..... Kamos ktery tam ale vozi cerpadla rikal ze chcou za test vzdy kolem 1000 max 2000, takze s tim museli neco delat.
Astra G Sportive, 2,0 Di, 5dv., Hatchback, 16V, X20DTL, T98
Tak ta cena je někde jinde, než 20tis. Já bych to rád dal někde tady u nás, v okolí, do Brna, nebo do Prahy to fakt nepovezu, to dám 5000 za odtah, nebo více, to se mi nevyplatí...
A do FM to máš taky daleko???
Tam to měl přece Vojkůvka a teď jezdí.
A v Kravařích je taky nějaký Bosch servis. Zkus tam zavolat, jestli by to neuměli.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Do FM to není tak daleko jako do Prahy, to pokládám za okolí... Jen nevím kde najít kontakt a podle čeho hledat, prd tomu rozumím, tak čekám že Vojkuvka napíše kontakt.
No ja to vezl do Brna, protoze auto jsem mel stejne u Kromerize a do brna uz to je jen nejakych 60 km. A vezl jsem tam jen cerpadlo, ne cele auto. Ale zjistil jsem ze do toho brna jde cerpadlo i jen poslat a pak ti ho poslou zpet s vysledkem a pekne hnusnou fakturou
Astra G Sportive, 2,0 Di, 5dv., Hatchback, 16V, X20DTL, T98
Kontakt přeposlan v sz Radoši,jinak tam dělali čerpadlo i Glemovi 8)Asi po dvou měsicich maly problem,auto se chovalo jako když pada nafta,ted už najeto hodně a par měsicu to taky bude a vše ok jak ma byt