Koupil jsem astru a jsou tam namontované bezpečnostní šrouby ale ta bába co to měla někde prošustrovala ten protikus . Nevíte jestli neexistuje nějaký trhák nebo co stím (nějaký pneuservis v Brně a okolí). Doufám že zatím nepíchnu . Do zimy to musím nějak povolit
Hledal jsem několikrát jediný co tam bylo je funglovka rezerva a škrabka na led. Jinak vůbec nic ani hever ani oko na tahání prostě totálně vypucovaný. Myslím že si všechno nechali v bazaru ale ořech prý nemají
To mně podrž, k čemu jim to bude? Abys jednou ráno nepřišel k autu a neměl ho na špalkách! Jinak sundat ty šrouby bude asi dost velkej problém. Jsou zapuštěný a tudíž je k nim špatný přístup. Kdybys aspoň věděl značku těch šroubů.
Ta baba povidala že to v aute bylo a v bazaru že to asi teda vysály dvoumotorovým vysavačem když to pucovaly. Jinak je to SUPER autíčko aže jich bylo (Š100, Š120, Š Favorit, Š Forman LPG,Š felicia combi, VW Golf II 1.6 GTDintercooler, VW Vento 1.8, snad je to vše)
Jedině co tak ještě zkusit, zajít do autodílů, autodoplňků, poptat se jestli nějaké ty bezp. šrouby mají a porovnat je, pokud budou stejné a bude na ty Tvoje sedět ten ořech tak ho nechej objednat přes toho prodejce. Já kupoval sadu bezp.šroubů a k tomu dostal lístek s číslem, že prý kdyby náhodou, ať se má podle čeho objednat. Takže Ty můžeš jen zkusit jestli bude sedět a objednat nový.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
A ještě jedna rada, bez ohledu na toto téma, nenechávat dotahovat bezpečnostní šrouby v pneuservisu pneumatickou dotahovačkou. Při defektu na silnici to nikdo nepovoli, protože se utrhne takový kolík a musí se to odvrtávat, tzn. odtahovka atd...
Ptal jsem se asi tak v deseti kšeftech a takový jaký mám já jsem zatím naviděl. Není to tisicihran ale jsou tam jenom 4díry na obvodě. Zkusím COčkem navařit na ten podělanej šroub nějakou tyč a uvidím
Protože dostat nějakou kulatinu do té díry dostaneš, ale aby ses dostal ještě s hubicí COčka k hlavě šroubu, když tam budeš mít už tu kulatinu, nevím, nevím, opravdu nevím.
NEVÍM CO MYSLÍŠ TĚMA DRÁŽKAMA NEBO DÍRAMA. PROSTĚ VEZMU TRUBKU TU NASUNU NA ŠROUB A ZEVNITŘ ZAVAŘIM AT TO CELÝ NEPOPRSKÁM A NA TU TRUBKU NĚCO ČÍM BUDU OTÁČET. MUSÍM DOUFAT
TEN ŠROUB JE TAKOVÁ KULATINA O PRŮMĚRU BAJ VOKO STŘELÍM O PRŮMĚRU 17MM A NA KRAJÍCH JSOU 4 DÍRY (SPÍŠ PŮL DÍRY) ZAS STŘELÍM PRŮMĚR 3MM A NEJSOU PO 90 STUPNÍCH