Astra - R@SAG dobra volba, neni nad novu Astru !
A ta 1,4 16V twinport zo zaciatku som jej moc neveril ale postupne si ma zacala ziskavat a to hlavne na dialnici ked som isiel sam bez manzelky

jj 16V je 16V a je to sakra citit

A ať Ti udělaj dobrou cenu. Do konce měsíce jsou dobrý akce vč. splátkovýho prodeje a pojištění.Astra - R@SAG píše:No ja puvodne chtel 1.6 16v ale pak rozhodlo u 1.4 16v se nemeni rozvody a nejsem zadny zavodnik, sem tam to poradne projedu, jinak jezdim do prace sam a s rodinou o vikendu. Mel jsem moznost se s tim svest, mela najeto 30 000 km a od 2500 ot, jsem mel potom pocit ze zaplo turbo![]()
, super akcelerace a nechava se velmi rada vytacet az do 5500 ot. Taky myslim ze to bude dobra volba, dnes ji jdu objednat
hele a co háčkovou astru? ta přecejenom neztratí tak na ceně, se podivej za jaký směšný ceny se ted prodává classic IAstra - R@SAG píše:No panove hodina ha se neuveritelne blizi, a je to opravdu sileny napor na nervy. Sam jsem zvedav na konecne rozhodnuti a zda tam dam i tu el. sadu. Po 15 hodine pomalu vyrazim smer Opel, asi to pak rozhodnou na miste sirky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |