To bude nádhera!! Světla jsou naprosto super.
 Pak dej vědět jak jsi se popral s hláškami PP. Protože mám stejný jen světlý, tak mě to zajímá.

Už se těšim, až tě potkám.
  Už se těšim, až tě potkám.
 Až to bude celkově sladěno s přístrojovkou v tom samém stylu - modré číselníky a červeně svítící ručičky a komplet modré podsvícení TIDu a všech ovladačů, myslím že to bude super ( i přehrávač je komplet v modré barvě ).
 Až to bude celkově sladěno s přístrojovkou v tom samém stylu - modré číselníky a červeně svítící ručičky a komplet modré podsvícení TIDu a všech ovladačů, myslím že to bude super ( i přehrávač je komplet v modré barvě ). 
  Možná jsem Ti to už psal
 Možná jsem Ti to už psal 
 Ale před cca pul rokem jsem to s tim myslel doopravdy vážně a psal jsem chlapkovi z anglie na inzerat... bohuzel nevyslo, dva dny predemnou si pro ni nekdo prijel...
 Ale před cca pul rokem jsem to s tim myslel doopravdy vážně a psal jsem chlapkovi z anglie na inzerat... bohuzel nevyslo, dva dny predemnou si pro ni nekdo prijel...
 Jinak v Anglii a Německu tuto úpravu dělaj běžně
 Jinak v Anglii a Německu tuto úpravu dělaj běžně 
 na stropní přihrádku ještě... ale tohle
 na stropní přihrádku ještě... ale tohle   
  )
 )| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |