Stejně by si měl koupit autobus a vozit účastníky zájezdu
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Tak kolik jim dáme? Tak patnáct minut?
Patnáct minut? Myslíš, že jim to bude stačit? Vždyť víš, jaký tady bývají fronty, hlavně u ženských, dáme jim dvacet.
Dvacet? Není to moc?
Není, když jim dáš patnáct, tak jich půlka příjde pozdě, ale my si musíme vybudovat nějakou autoritu.
A bude jim stačit dvacet? Nedáme jim pětadvacet?
Tak jim dáme pětadvacet, to by měli všichni stihnout.
Takže pětadvacet?
Jo.
Karle, a nemyslíš, že...? Ne, dáme jim pětadvacet.
zmrzlina píše:...Bojím se co bude po škole, jestli seženu práci a tak ...
Presne toto rieši aj moja holka, tiež končí teraz školu.
Majla píše:zbytečně se stresuješ kvůli něčemu co nemusí vůbec nastat. Já se držím jednoho pravidla - Problémy budeme řešit až nastanou
A presne toto jej na to poviem aj ja
To si človek ušetrí viac než polovicu stresov. Keď sa tak bojíš, tak urob všetko preto aby sa to nestalo. Daj si životopis a sleduj ponuky práce. A plač až to nastane.
For Zmrzlina: udělej to jako naši hnědočeši: každej rok jedno dítě...a to bude peněz...od města dostaneš zadarmo kočárek, pračku, když budeš mít více jak 2 děti tak i ledničku...a nebudeš muset platit za poplenice to bude peněz..
To je bez nadsázky tohle se totiž děje v Brně tak proč by to nešlo jinde...
PS: takže já bych byl v klidu... a na nic se mě neptejte nebo budu rasista jako kocour Mikeš...to je svět....
zmrzlina píše: Bojím se co bude po škole, jestli seženu práci a tak Prý jsme (ti, co teď končí školy) "ztracená generace" - nikdo je nechce, protože nemají praxi (nebo ne odpovídající)
Toho bych se nebal. Ze zacatku holt clovek bude pracovat za min penez a ne to co by si uplne predstavoval ... ale casem:
a) najdes lepsi praci
b) diky schopnostem se propracujes nahoru
Me se nastesti pomerne rychle podarilo absolvovat moznosti a i b
To jo, osobně si ale myslím, že se svým vzděláním, schopnostma a i tím, že jsem celou dobu vedle školy pracovala (bohužel ne v oboru - v tom se berou lidi až s dokončeným vzděláním) mám navíc než sedět na pokladně v Tescu. Samozřejmě - nebude-li zbytí, tak holt půjdu i tam, ale není to cíl. Budu dělat práci v oboru i za míň peněz (aspoň ze začátku), ale je to pro mě mnohem víc, než mít třeba lepší peníze jako pokladní. Jestli chápeš, jak to myslím.