Edit: Název topicu upraven, Trdlo.

a já myslel že náš národ je pověrčivej...a v květnu se nikdo ženit nechceHerryCZ píše:Mno sesel se rok navic a neda mi to, abych nespunktoval dalsi troubici akci. Tentokrate se nam prej zeni Frydex a to 22.5.2010 ve 13:00 na marianske radnici. Jen proprosim nejake adminy at zmeni nazev topicu.
Edit: Název topicu upraven, Trdlo.![]()
HerryCZ píše:Mno sesel se rok navic a neda mi to, abych nespunktoval dalsi troubici akci. Tentokrate se nam prej zeni Frydex a to 22.5.2010 ve 13:00 na marianske radnici. Jen proprosim nejake adminy at zmeni nazev topicu.
Jenže tahle pověra vznikla prý tak, že děti počaté ve svatební den se narodili v únoru a protože dřív nebyli žádní doktoři atd. novorozeňata prý umírala častěji.rychlyradim píše:a já myslel že náš národ je pověrčivej...a v květnu se nikdo ženit nechceHerryCZ píše:Mno sesel se rok navic a neda mi to, abych nespunktoval dalsi troubici akci. Tentokrate se nam prej zeni Frydex a to 22.5.2010 ve 13:00 na marianske radnici. Jen proprosim nejake adminy at zmeni nazev topicu.
Z toho co jsem slysel v loni na srazu na Hlucine, pry ma Frydex hafo kamaradu a spousta z nich chlupatejch - to kdyz jede ze srazu s SPZ: "FRYDEX"Schumak píše:jo ještě k té anketě... Frydex přece nemá kamarády... to nevíte???![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |