ja vim, delam si sranduPrinc William píše:no tam to nebylo jenom o tech zarovkach. lepsi aerodynamika coupe a hlavne 1,8 s 92kw na rozil mych 85kw.xpolstarekx píše:si videl jak Jamoko vyhral kdyz vyndal ty zarovky z lamp![]()
![]()
Srazec Milovice - 22.09.2006
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Moment, ted valim na web video, foto pak. je toho asi 100mb tak to bude na dylxpolstarekx píše:notaaak kuciii to uz nikdo nemate zadny fotkyukazujteee
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
heh, 100Mb to mam za 10 minut stazeny, ani ne
Mam to hodit do 1 zipu a video samostatne nebo vsechny fotky jednotlive? resp. 3 zipy od kazdyho usera zvlast?
Mam to hodit do 1 zipu a video samostatne nebo vsechny fotky jednotlive? resp. 3 zipy od kazdyho usera zvlast?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo kazdej mi na startu ujel spolihal jsem na to ze je nakonec dojedu:-)uz trenuju priste se spokojis s druhym mistemPrinc William píše:tak se nauc rozjezdy a mozna mi priste ujedes na sprintech zajim jsem vyhral ja i kdyz bych rek ze si vyrazil na startu stejne jako jasemi001 píše:YANEK píše:nojo tvuj dvoulitr jede pěkně
![]()
Jeste tak snim umet jezdit
(rozjezdy)
na svojeho milacka si nemuzu stezovat jezdil pekne a dokonce jsem i nekoho porazil
![]()
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
fotky uz laduju na web, maj 62MB. Jsou to vsechny co jsem nasel tady na foru z Milovic + naky navic co mi prisly, snad jsem ty adresare spravne pojmenoval, pokud bude nakej error dejte vedet, no je to 1 zip, mozna to tam jeste dneska dojede, nejdyl zitra
Sice by bylo super udelat html galerii, ale myslim ze lepsi si to v klidu vse projet nez postupne klikat a cekat nez se to a to nacte, no né?
Sice by bylo super udelat html galerii, ale myslim ze lepsi si to v klidu vse projet nez postupne klikat a cekat nez se to a to nacte, no né?