Tak je to vyřešený, na památky letos kašleme...Loni to babám stačilorychlyradim píše:co? památky? kde? proč? co to je? já myslel že budem pařit?

Tak je to vyřešený, na památky letos kašleme...Loni to babám stačilorychlyradim píše:co? památky? kde? proč? co to je? já myslel že budem pařit?
No...hafo hííí...nevim nevim...Gallo píše:...se projdeš, no...hafo hiiiiiii
ja pojedu z HK po D11cemanli2 píše:Kdo pojede po D1?
já nic,jáDefender píše:No vždyť, se zeptej třeba Caponeho jak to tam po půlnoci vypadalo
![]()
Já to vím jen z doslechu, tou dobou jsem už byl na cestě do pelechu, ale jak jsem se do něj dostal, to je mi dodnes záhadou![]()
![]()
GRRRRRRRR,to jsem jako neslyšelFrydex píše:Ty PražacY hovno vydržeéj..
není Pražák,jako PražákIGI píše:Jestli Pán Bůh dá, tak nezávazně taky dojedu omrknout jestli jsou Pražáci lepší než Moravácicož pochybuji
bude nakej ten topik o cestě ?AstraMan píše:Mě by spíše zajímalo, jestli opět pojede stejná garda přes KolínNebo jestli se sčuchneme tentokrát na D1 či D11
Dálniční známku už mám
Ale na plánování cesty asi založíme nové vlákno, tak jako tomu bylo vždy
No já vyjíždím s OV v 6 hod. ráno a to OV - Olomouc - Brno - Praha - Kemp = pak oběd odjezd do Letňan na srazHerryCZ píše:Mno po D1 asik pojede cela OV divize (a nejenom ta), teda nejspise krom setrilku, co nechcou platit za dalnicni znamku. Uvazoval jsem zda-li se zaradit do kolony, ktera pojede z OV (jako ze urcite nejaka pojede), ale nakonec jsem to vzdal. Protoze budu muset hodne zastavovat kvuli kojeni male apod.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |