Zdravim
Při zrychlení např. při předjíždění na 3 a 4 rychlostní stupeň v rozmezí 2000 - 3500 otáček lehce cuká.
Jako bych měl zataženou ruční brzdu.
Na 1,2 a 5 rychlostní stupeň jde do otáček plynule.
2.0 Dti 16v 74kw
Lehké cukání při zrychlení
- Reklama
Re: Lehké cukání při zrychlení
Mno co ti na to říci... Nejprve diagnostika
Seznam členů, kdo vše Ti může vyblikat chybové hlášky, je v sekci Technická Sekce 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Manik:
a nedělá ti to náhodou při plném výkonu motoru??? A je to cukání nebo pokles výkonu na pár vteřin a potom zase výkon v normálu. Nevím jestli ti to nědělá podobně jako mě na motoru 1.7 DTi, Y17DT, viz. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=16854. Zatím netuším co by to mohlo způsobovat. Dle frydexe překontrolovat podtlaky
a nedělá ti to náhodou při plném výkonu motoru??? A je to cukání nebo pokles výkonu na pár vteřin a potom zase výkon v normálu. Nevím jestli ti to nědělá podobně jako mě na motoru 1.7 DTi, Y17DT, viz. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=16854. Zatím netuším co by to mohlo způsobovat. Dle frydexe překontrolovat podtlaky

bylo:Opel Astra G Combi, 1.7DTI, Y17DT, r.v. 5/2000, barva stříbrná
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
Neřekl bych že je to při plném výkonu motoru je to spíše jako kdybych jel se zataženou ruční brzdou. Přímo k poklesu otáček nedochází.
Zdar, asi ti to dělá to co mě, ale nikde se nemůžu dopátrat odpovědi. Při volné jízdě pohupují otáčky a dělá to i na místě asi tak nad 1500ot.min. Je to jak když to někdo ze zadu tahá. Já mám taky 2.0dti 16v. Čím to tak může být?
-
ahoj, okolo cca 2000 ot mi auto trochu jako zlenivý, citim ze klesne vykon, pak je to zas ok, cim by to mohli byt??? dikes
ZAFIRA 2.0 DTI y20dth, tmv. modra, rv. 2004 zavíraní oken na DO , vzadu 2x mlhovka a 4x pozič. svetlo