ja meine kleine cucimuciZigi píše:Blázinec toto

ja meine kleine cucimuciZigi píše:Blázinec toto

a aj ked nebude dovtedy astra tak dojdem aj tak
 a aj ked nebude dovtedy astra tak dojdem aj tak 
 starý japonec je naj
 starý japonec je naj 

ja som oplista bohuzial volvo bol krok vedla ale chcem sa opat vratit ku oplu GSI je GSI a je to v motoristickom svete pojem a lubi sa mi dizajn a viem ako to jazdi a ake to ma vlastnosti cize nic ine ani nepripada do uvahy jedie F GSI
 ja som oplista bohuzial volvo bol krok vedla ale chcem sa opat vratit ku oplu GSI je GSI a je to v motoristickom svete pojem a lubi sa mi dizajn a viem ako to jazdi a ake to ma vlastnosti cize nic ine ani nepripada do uvahy jedie F GSI nič?:P r32 z lavostranným
 nič?:P r32 z lavostranným  Ale opel je gud ved ja viem., a fko nieje také zlo, kadett je už horší
 Ale opel je gud ved ja viem., a fko nieje také zlo, kadett je už horší 

ale ked uz kupim tuto astru uz ju asi nepredam lebo hodnotou bude tak nizko ze sa mi to neoplati neham si to ako vikendove vozitko
 ale ked uz kupim tuto astru uz ju asi nepredam lebo hodnotou bude tak nizko ze sa mi to neoplati neham si to ako vikendove vozitko  potom ked budem bohaty a bude mi patrit ivanka
 potom ked budem bohaty a bude mi patrit ivanka   

kludne mozeme dat tjunin szene am Ivanka dock station Metro
 kludne mozeme dat tjunin szene am Ivanka dock station Metro  

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |