Jak si dával fotku s kolegou, tak tak ten má na své stříbrné astře originál, má tam takový ten žlábek v nárazníku
 Jak si dával fotku s kolegou, tak tak ten má na své stříbrné astře originál, má tam takový ten žlábek v nárazníku 
 no to ma to sem si vsimnul taky sem to nevedel ze ten ratl je dodelavanej rekl mi to az manli vis
 no to ma to sem si vsimnul taky sem to nevedel ze ten ratl je dodelavanej rekl mi to az manli vis a co to jsou za světla? to je nastříkané nějakým červeným sprejem?
 a co to jsou za světla? to je nastříkané nějakým červeným sprejem? nalepky si tam dala pritelkine vis takze musi zatim zustat a ti svetla sem kupoval od jedneho s fora a byly uz takove,akorat mi je vcera jeste prolestil takze vypadaji jako nove
  nalepky si tam dala pritelkine vis takze musi zatim zustat a ti svetla sem kupoval od jedneho s fora a byly uz takove,akorat mi je vcera jeste prolestil takze vypadaji jako nove Ten zadek jí sluší ale musim souhlasit s příspěvkem před,ty "kravinky" vzádu pryč
 Ten zadek jí sluší ale musim souhlasit s příspěvkem před,ty "kravinky" vzádu pryč  
 no muze byt bol som v kauflande v novom aj s mladou a te nalepky muzu dat pric ale twety musi zustat
  no muze byt bol som v kauflande v novom aj s mladou a te nalepky muzu dat pric ale twety musi zustat   ale nevadi ja sem rad ze sem ho tam dal po dlouhe dobe a este kola dat a sem uplne spokojeny
 ale nevadi ja sem rad ze sem ho tam dal po dlouhe dobe a este kola dat a sem uplne spokojeny že pozdravujem slečnu
 že pozdravujem slečnu 

Tě problikam až se potkáme
 Tě problikam až se potkáme 
 Ale uz jezdim znova
 Ale uz jezdim znova 
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |