xvitas píše:Zdar, jsem vcera vytahoval cdr500, z pocatku mi to neslo . Zkousel jsem to svarovacim dratem. Pak jsem vzal kulatinu cca 4mm a obrousil tak aby se vešla do tech direk, lehce zapacil a slo to v pohode . Takze doporucuju nejaky silnesi draty.
já to vyndaval včera a šlo to na poprvé. dělal jsem to elektrodama na svařování 2,5mm. oklepeš ten obal a ohneš du tvaru U zasuneš a vytáhneš. pohoda
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio
Včera jsem páčil autoradio(CAR 400) podle výše zmíněbýho postupu z auta a nic. Nehlo se to ani o milimetr, i když jsem to zkoušel vytlačit zezadu, přes přihrádku spolujezdce. Drát jsem měl obyčejnej, průměr cca 1,5mm, délky 10 cm, byl ustřížený z klubka a z toho plyne že nebyl idealně rovný. Nezapoměl jsem na nic?? Ještě by mě zajímalo co znamená že se ty dráty mají napružit, jak bylo napsaný na začatku threadu. dík
Tak už su nas****j, sehnal sem ty elektrody, obil sem z nich strusku a nacpal tam. Slysel sem neco jako zacvaknutí, ale radio je tam porad jak přibetonovaný . BTW jak ty tyčky mají být dlouhý, mě tam šly jenom asi na 4-5cm. Nemá být na konci nějaký háček nebo něco?? Prostě su v koncich
no po tom cvaknutí by mělo už jen stačit zatáhnou za rádio dírou na kazety... aspon tak sem to dělal já ....než sem ty zobáčky co drží rádio v přístrojovce oddělal
Tak jsem dneska vytahoval Grundig SC 303 a moc to nešlo ale po chvilce se to zdařilo. Dělal jsem to taky elektrodama. Nefunguje ovládání na volantu a pravá strana repro. POMOC co s tím. Chtěl jsem tam dát Sony s MP3 ale má jiné zapojení napájení. Po zapojení pravá strana fungovala tak co s tím je.
Dík. Auto mám od soboty takže teprve tápu co a jak. Ale někde tady jsem četl že toto rádio se do aster montovalo. Tak tam asi hodim to Sony. Stejně by leželo v garáži. Ale nenašel jsem co mám spojit aby se na displeji neztrácelo datum
Když budu vynadavat to origo radio - zn Philips, jsou potřeba nějaké úpravy pro zapojení jiného - konkrétně Sony? Jde mi o to, jestli už tyhle origo rádia jsou připojený přes ISO konektor a pokud jsou jestli se mi nebude mazat paměť u rádia - dával jsem tatíkovi do Seata Sony rádio a musely se přehodit nějaké konektory, jinak se to pokaždé rozladilo...
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V