RADA - Startování

Odpovědět
sirhenrik

RADA - Startování

Příspěvek od sirhenrik »

Čaute lidičky, prosím Vás potřeboval bych radu, když chci někdy nastartovat tak se mi to nezadaří, dělá to to škrtání ale než to naskočí tak mi to jenom dělá ten zvuk, myslím jak je čerpadlo nebo prostě nedokážu to takhle popsat protože jsem amatér a nevím jak a čím to je , většinou mi to naskočí a někdy ne , mám 2.0DTI 16V a vím že jsme se díval na startér a čistil žhaviče, měnil olejový a palivový filtr :) Prosím poraďte
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
Reklama

AstraMan
Moderátor

Re: RADA - Startování

Příspěvek od AstraMan »

No a odkud např. jsi ? Že by se Ti na to kouknul případně někdo, kdo ví :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
spermin

Příspěvek od spermin »

a co slabá baterka :? :?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Ano jak uvadí Spermin.Může to být i slabou baterkou,když nemá sílu na protočení starteru.Je ale paradox že při druhém otočení to hned startuje a vadu jsem nečekal v baterce ale spíš ve startéru,ale nakonec to byla ta baterka. :D Aspon stejný jev jsem měl před hoooodně dávnou dobou na kadetu cabriu.Takže i tohle je možnost tohoto jevu :wink:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
sirhenrik

Příspěvek od sirhenrik »

No ono to prostě někdy nechce naskočit, přitom někdy se chce hned a někdy to protáčí, ale ten startér to nebude protože to protačí ale horší je že teď jsem četl že prostě když si člověk vymění palivový filtr sám tak se , to musí odvzdušnit, hm ale vím že mi to dělalo i předtím když jsem kupoval to auto.
Každopádně jsem z Moravy ( Ostrava)... fakt někdy nevím čím to je...baterkou to není protože jsem nedávno asi měsíc a půl byl v servise a měřili mi hodnoty baterky a je OK ...
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
lukipuki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukipuki »

mne to robí taký prskavý zvuk občas a viem že je to baterka lebo mám ešte povodnú... ono aj mne ukazuje že je OK, ale pod velkou záťažou ako je štartér ti klesne napätia a už štartér nemá tie otáčky a už to blbo chytá... men to občas urobí že pf pf ( :mrgreen: ) a potom chytí, keď dlhšie jazdím alebo dám baterku dotlačiť to nerobí
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
spermin

Příspěvek od spermin »

pokud jezdíš krátké trasy(do 15 Km), nemusí být baterka OK, změř si napětí na svorkách Ok je minimálně 12.5 V
1,5 měsíce u tvého motoru múže být dost zátěž pro bat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
marko100le

Příspěvek od marko100le »

niekdy som riesil nieco podobne , sa mi zda ze denny mi pisal ze ak je slaba baterka a napatie klesne asi pod 9.6V tak nenastartujes.
a tiez ked som mal slabu baterku tak mi pri prvom startovani normalne stahovalo rucicky na budikoch.
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
Odpovědět