budíky v kupéčku 2dv.
budíky v kupéčku 2dv.
Zdravím,
máte někdo v kupéčku s motorem Z22SE, bílé budíky cejchované do 220km/h?
máte někdo v kupéčku s motorem Z22SE, bílé budíky cejchované do 220km/h?
- Reklama
- kabrioletak
Re: budíky v kupéčku 2dv.
Ahoj,abych řekl pravdu,tak jsem ještě neviděl žadnou astru stímhle motorem a budíky jak popisuješ.Přesněji 1.8čky měly takové budiky ty byly očíslované do 220 plus další nepopsané pole které značily 230,ale turbo 2.0 a i zminovaná 2.2 mají budíky 240 plus další nepopsané pole 250.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Tyto budíky jsem měl v coupe s tímto motorem - Z22SE.
Tak jsem kecal,šel jsem se schválně na ně podívat a jsou tam do 240 km/hod + něco.
Tak jsem kecal,šel jsem se schválně na ně podívat a jsou tam do 240 km/hod + něco.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
chlapi dík,
toto zjištění mě nepotěšilo. Ty budíky asi některý z mnoha předchozích majitelů prohodil:(:(:(. Jen mě zarazilo, že ty budíky "do 220" mám taky bílé. Myslel jsem, že bílé byly jen "do 240".
toto zjištění mě nepotěšilo. Ty budíky asi některý z mnoha předchozích majitelů prohodil:(:(:(. Jen mě zarazilo, že ty budíky "do 220" mám taky bílé. Myslel jsem, že bílé byly jen "do 240".
- kabrioletak
Tak,tak,určitě byly vyměněné,což mě přívádí na myšlenku z jakého důvodu?Bílé nejsou jen ty do 240ti ale coupé a cabria s 1.8čkou měli taky bílé a vzhledově stejné jen stím ocejchováním na 220.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Takže ted jen zjistit, jestli ty budíky jsou původní z tohoto auta, ale to už asi nikdo neví... Jinak někdo dost nešikovně vydělával palubovku ven, před řidičem je pokrčená. Schválně by mě zajímala historie tohoto auta...kabrioletak píše:Tak,tak,určitě byly vyměněné,což mě přívádí na myšlenku z jakého důvodu?Bílé nejsou jen ty do 240ti ale coupé a cabria s 1.8čkou měli taky bílé a vzhledově stejné jen stím ocejchováním na 220.
- kabrioletak
Nemusíš citovat poslední příspěvěk
No jak říkam,původní nejsou a jak říkáš,že je poškozená palubovka tak je to jasné.Ale proč byla provedena výměna to mě teda vrtá hlavou.

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
taky nechápu výměnu... Ale rád bych to zjistil, znám asi 2 další spz, co to auto mělo předtím, tak z toho zkusím něco vykoumat
. Ale vypadá to že to auto bylo bouchlé, protože bych tam měl mít ještě ostřiky na světla a nejsou tam, nemám lízátko držáky na chladič jsou přivařené. Pak to někdo dost hnusně stříkal (jdou tam vidět kitované fleky)... To auto si asi zažilo svoje 

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
možná někomu vadilo že nemůže tu ručičku vyhnat nadoraz tak tam dal budíky u kterých to s 2,2kou jde 

- kabrioletak
Hm po Bertonez-ovém příspěvku si dovoluji odhadovat a potvrdit co jsem si myslel.Auto bylo nabourané a podle mě si zněho někdo vzal nějaký díly co se mu hodily pak bylo auto asi prodané jako bourané a případný majtel si to spravil a sehnal si asi tyhle budíky.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
s tou rychlostí to je dobrá hypotéza
No jestli někdo měnil ty budíky, tak by mě zajímalo, jestli na nich změnil i nájezd... Jinak mi to auto připadá original. Ale co, auto jezdí a to je hlavní:).

No jestli někdo měnil ty budíky, tak by mě zajímalo, jestli na nich změnil i nájezd... Jinak mi to auto připadá original. Ale co, auto jezdí a to je hlavní:).
Udaje o pocte prejdenych km su ulozene prave v budikoch. Cize ked boli menene, je dost mozne, ze si mal predtym 300000km na budikoch, a na tychto mas napr. 135000 km.
Ale pocet najazdenych km, sa da velmi lahko zmenit pomocou diagnostiky.
Ale pocet najazdenych km, sa da velmi lahko zmenit pomocou diagnostiky.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
je mi to jasné, že to jde změnit, jen doufám, že to udělali...