budíky v kupéčku 2dv.

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
bertonez

budíky v kupéčku 2dv.

Příspěvek od bertonez »

Zdravím,

máte někdo v kupéčku s motorem Z22SE, bílé budíky cejchované do 220km/h?
Reklama

kabrioletak

Re: budíky v kupéčku 2dv.

Příspěvek od kabrioletak »

Ahoj,abych řekl pravdu,tak jsem ještě neviděl žadnou astru stímhle motorem a budíky jak popisuješ.Přesněji 1.8čky měly takové budiky ty byly očíslované do 220 plus další nepopsané pole které značily 230,ale turbo 2.0 a i zminovaná 2.2 mají budíky 240 plus další nepopsané pole 250.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
bundeles
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bundeles »

Tyto budíky jsem měl v coupe s tímto motorem - Z22SE.

Tak jsem kecal,šel jsem se schválně na ně podívat a jsou tam do 240 km/hod + něco.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
bertonez

Příspěvek od bertonez »

chlapi dík,
toto zjištění mě nepotěšilo. Ty budíky asi některý z mnoha předchozích majitelů prohodil:(:(:(. Jen mě zarazilo, že ty budíky "do 220" mám taky bílé. Myslel jsem, že bílé byly jen "do 240".
kabrioletak

Tak,tak,určitě byly vyměněné,což mě přívádí na myšlenku z jakého důvodu?Bílé nejsou jen ty do 240ti ale coupé a cabria s 1.8čkou měli taky bílé a vzhledově stejné jen stím ocejchováním na 220.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
bertonez

Příspěvek od bertonez »

kabrioletak píše:Tak,tak,určitě byly vyměněné,což mě přívádí na myšlenku z jakého důvodu?Bílé nejsou jen ty do 240ti ale coupé a cabria s 1.8čkou měli taky bílé a vzhledově stejné jen stím ocejchováním na 220.
Takže ted jen zjistit, jestli ty budíky jsou původní z tohoto auta, ale to už asi nikdo neví... Jinak někdo dost nešikovně vydělával palubovku ven, před řidičem je pokrčená. Schválně by mě zajímala historie tohoto auta...
kabrioletak

Nemusíš citovat poslední příspěvěk :wink: No jak říkam,původní nejsou a jak říkáš,že je poškozená palubovka tak je to jasné.Ale proč byla provedena výměna to mě teda vrtá hlavou.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
bertonez

Příspěvek od bertonez »

taky nechápu výměnu... Ale rád bych to zjistil, znám asi 2 další spz, co to auto mělo předtím, tak z toho zkusím něco vykoumat :D . Ale vypadá to že to auto bylo bouchlé, protože bych tam měl mít ještě ostřiky na světla a nejsou tam, nemám lízátko držáky na chladič jsou přivařené. Pak to někdo dost hnusně stříkal (jdou tam vidět kitované fleky)... To auto si asi zažilo svoje :(
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

možná někomu vadilo že nemůže tu ručičku vyhnat nadoraz tak tam dal budíky u kterých to s 2,2kou jde :D
kabrioletak

Hm po Bertonez-ovém příspěvku si dovoluji odhadovat a potvrdit co jsem si myslel.Auto bylo nabourané a podle mě si zněho někdo vzal nějaký díly co se mu hodily pak bylo auto asi prodané jako bourané a případný majtel si to spravil a sehnal si asi tyhle budíky.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
bertonez

Příspěvek od bertonez »

s tou rychlostí to je dobrá hypotéza :D 8)

No jestli někdo měnil ty budíky, tak by mě zajímalo, jestli na nich změnil i nájezd... Jinak mi to auto připadá original. Ale co, auto jezdí a to je hlavní:).
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Udaje o pocte prejdenych km su ulozene prave v budikoch. Cize ked boli menene, je dost mozne, ze si mal predtym 300000km na budikoch, a na tychto mas napr. 135000 km.
Ale pocet najazdenych km, sa da velmi lahko zmenit pomocou diagnostiky.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
bertonez

Příspěvek od bertonez »

je mi to jasné, že to jde změnit, jen doufám, že to udělali...
Odpovědět