A měl bych dotázek : když je tam neorigo rádio, co potom dělá display? Doufám, že není nefunkční - chápej černý. Jsou tam alespoň data jako při vypnutém origo rádiu? A co potom hodiny? To když je neřídí RDS tak pujdou jak kukačky, néé?

Jestli se nepletu tak RDS hodiny neridi (protoze mi jdou blbe), nevim jak u Gecka, ale u eFka, kdyz jsem vyhodil original radio, tak jsem musel udelat jeste nejake malou upravu zapojeni, aby tam svitilo datum, jinak to bylo cerne. Predpokladam, ze tady to bude asi to same.kulda píše:Jo chlapci, ještě jste mi nenapsali, jak to vypadá!?
A měl bych dotázek : když je tam neorigo rádio, co potom dělá display? Doufám, že není nefunkční - chápej černý. Jsou tam alespoň data jako při vypnutém origo rádiu? A co potom hodiny? To když je neřídí RDS tak pujdou jak kukačky, néé?
Marky píše:Jestli se nepletu tak RDS hodiny neridi (protoze mi jdou blbe), nevim jak u Gecka, ale u eFka, kdyz jsem vyhodil original radio, tak jsem musel udelat jeste nejake malou upravu zapojeni, aby tam svitilo datum, jinak to bylo cerne. Predpokladam, ze tady to bude asi to same.kulda píše:Jo chlapci, ještě jste mi nenapsali, jak to vypadá!?
pepca píše:xpolstarekx píše:Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi![]()
![]()
ahojky,se za něj přimlouvám,najdi mu to rádio,zachran ho,bud hodná,síííím
![]()
xpolstarekx píše:pepca píše:xpolstarekx píše:Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi![]()
![]()
![]()
jj zejtra prohrabnu garaz, myslim ze jsou tam i naky radia ze starejch bawcu, tak kdyztak poslu to njo![]()
btw. za kolik ho chces?
pepca píše:xpolstarekx píše:Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi![]()
![]()
![]()
Jsi fakt moc hodný, že se tak o mě staráš. Cením si toho.pepca píše:jejda,já ani nevím,zda ten Kulda na sraz vůbec plánuje jet
kulda píše:Jsi fakt moc hodný, že se tak o mě staráš. Cením si toho.pepca píše:jejda,já ani nevím,zda ten Kulda na sraz vůbec plánuje jet
Žel do Milovic nejedu, je to dlouhý výlet, navíc malá je moc malá, moja ještě nestíhá![]()
Příští rok, to už jí budou 2 roky (to by mohla už řídit![]()
abysme si dali po bani)¨, to už by šlo.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |