Rici_X píše:Ja som bol dnes v Poprade a mal som -24.5 stupna.Zadne bocne okna boli zamrznute z vnutra
Si sa mohol zastaviť na kus reči

Rici_X píše:Ja som bol dnes v Poprade a mal som -24.5 stupna.Zadne bocne okna boli zamrznute z vnutra

Včera všecko ok a bylo -18.5°C.
 Včera všecko ok a bylo -18.5°C.vyměň termostat a nemusíš nic kutit s dečkouŠtráda píše:dnes +4,konečně to leze dolů!Na to,že v sobotu bylo -15,tak celkem skok...
až zase bude mrznout,musím dát před chladič nějakou dečku bo tak,pač mimo město teploměr vody leží,zvedne se jen po městě...

TERMOSTAT ti nedrží.
 TERMOSTAT ti nedrží.  

nemrznuca zmes uz mrzne v trubickach...
 nemrznuca zmes uz mrzne v trubickach... sem byl rad ze sem ho za 20 km pozahral na 80 stupnu
 sem byl rad ze sem ho za 20 km pozahral na 80 stupnu  ale jel jsem pomalu.. silnice byla plná srače*
 ale jel jsem pomalu.. silnice byla plná srače* 
 myslím, že prostě pokud se na benzínu ukazatel teploty neztopoří, tak je v pytli termostat a to bez diskuzí..já jezdím denně mimo město - rychlostka a s teplotou nemám problém i při minus dvaceti..
 myslím, že prostě pokud se na benzínu ukazatel teploty neztopoří, tak je v pytli termostat a to bez diskuzí..já jezdím denně mimo město - rychlostka a s teplotou nemám problém i při minus dvaceti.. (Smajlík proto, že pak se blbě startuje, tak jsem rád).
  (Smajlík proto, že pak se blbě startuje, tak jsem rád).| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |