ta nevracejici se packa na blinkry je casty problem? pokud ji koupim nekde na vrakaci, aby na tom nebyla stejne...
a jeste: kdyz mam v sedacce kryt na airbag, muzu pocitat s tim, ze tam je, nebo je mozny, ze to je prazdny akorat jako priprava?
To řiká ten, kterej teď brečí nad opravou svýho koncernovýho vozítka... Nic novýhowolf píše:dik, taky jsem si ho vyvzdoroval, uz tyden posloucham v praci, ze opla si muze koupit akorat idiot
Urcite koncernisti, o nich si taky myslime sve, to mas vsude a hlavne to neres, bezna rivalitawolf_ píše:taky jsem si ho vyvzdoroval, uz tyden posloucham v praci, ze opla si muze koupit akorat idiot
X16XEL - toho jsem se taky bál, ale šel jsem do toho s tím, že mu kdyžtak oleje dopřeju. Zatím jsem doléval jen jednou a to po 15tis km, kdy z horní rysky ubylo přesně mezi rysky. Ani bych to nedoléval (protože mě stejně za měsíc čekala výměna), ale na dálnici mi po ujetí 80km hlásil CC kontrolu motorového oleje, tak jsem jí holce přece jen dopřál.Zigi píše:Trošku bych se obával motoru X16XEL ( vím že ne každému bere olej ), ale já osobně bych ho nechtěl
Možná chtěl taky vědět jestli je aktivní.wolf_ píše:aha, no pak je vsechno v nejlepsim poradku
ta nevracejici se packa na blinkry je casty problem? pokud ji koupim nekde na vrakaci, aby na tom nebyla stejne...
a jeste: kdyz mam v sedacce kryt na airbag, muzu pocitat s tim, ze tam je, nebo je mozny, ze to je prazdny akorat jako priprava?
Jak nevidis? Jak nasel?Mojmec11 píše:Já mám u spolujezdce taky bágl,ale asi není aktivní,z venku jako kdyby nebyl.Ale já ho našel.
jj, koncernisti a bmwMarky píše:Urcite koncernisti
klima by se urcite uzila, ale stazeny okynka taky fungujouZigi píše:škoda že nemá klimu a koženej volant
dikadam09 píše:do sedačky se dostaneš zezadu a tam bys ho měl vidět aspoň kabel k němu
byl to 1,9D a melo to stejny vykon jako tohle, samozrejme to s tim autem cvicilo trochu jinak, nicmene myslim, ze si zvyknu, i kdyz na 5,5/km se asi nedostanucarPWR píše:..pokud jezdíš v klidu a jestli jsi měl p206 1.1 nebo 1.4, tak myslím, že budeš i s tímto motorem spokojený!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |