keby do mna naburala slecna nejaka este ju na kavu pozvem
 a ještě mi nadával. Objížděla sem zleva auto, před kterým stál on (takže vlastně 2 auta) a zprava vycouvával z parkoviště borec, tak sem hodila směrovku a když vyjel, tak sem tam najela - ale ten borec se taky rozjel a trochu mě ťuknul. A řval na mě kvůli tomu, že to parkovací místo měl vyhlídnutý a že blikal - což jsem neviděla já ani můj spolucestující (a já sem to ani vidět nemohla - stála jsem vlevo od něj na stejné úrovni, max o 20-30 cm víc vpředu). Vypadalo to, že tam jen čistě stojí (a překáží). Doslechla sem se o tom, že sem naprostá slepice, kráva a jak mi vůbec mohl někdo dát řidičák
 a ještě mi nadával. Objížděla sem zleva auto, před kterým stál on (takže vlastně 2 auta) a zprava vycouvával z parkoviště borec, tak sem hodila směrovku a když vyjel, tak sem tam najela - ale ten borec se taky rozjel a trochu mě ťuknul. A řval na mě kvůli tomu, že to parkovací místo měl vyhlídnutý a že blikal - což jsem neviděla já ani můj spolucestující (a já sem to ani vidět nemohla - stála jsem vlevo od něj na stejné úrovni, max o 20-30 cm víc vpředu). Vypadalo to, že tam jen čistě stojí (a překáží). Doslechla sem se o tom, že sem naprostá slepice, kráva a jak mi vůbec mohl někdo dát řidičák 

strasne, nehaj tak, aj zla skusenost je skusenost. bol to blbec, je nam to vsetkym jasne, aj tebe tak nech si mysli o sebe
 strasne, nehaj tak, aj zla skusenost je skusenost. bol to blbec, je nam to vsetkym jasne, aj tebe tak nech si mysli o sebe   ste potom este nejak riesili alebo co sa dialo pak? ja osobne ked nekdo do mna tukne alebo ja niekoho, bohu vdaka sa mi to zatial moc nestava, tak ak je moja chyba ospravedlnim ak je to chyba druheho poslem ho kade lahsie ale urcite slusne ak to nebol umysel alebo debilita
 ste potom este nejak riesili alebo co sa dialo pak? ja osobne ked nekdo do mna tukne alebo ja niekoho, bohu vdaka sa mi to zatial moc nestava, tak ak je moja chyba ospravedlnim ak je to chyba druheho poslem ho kade lahsie ale urcite slusne ak to nebol umysel alebo debilita   ty jo a aj tak na kavu
 ty jo a aj tak na kavu  
 Myslím, že kdyby za volantem seděl chlap, tak jednu chytí. A chtěl kvůli těm údajným odřeninám volat policajty (dokud sem ho neposlala do prdele s tím, že to odřeniny nejsou). Myslím, že by maličko asi nadýchal (páč vypadal, že je buď opilej anebo po dloooouhé kalbě)
 Myslím, že kdyby za volantem seděl chlap, tak jednu chytí. A chtěl kvůli těm údajným odřeninám volat policajty (dokud sem ho neposlala do prdele s tím, že to odřeniny nejsou). Myslím, že by maličko asi nadýchal (páč vypadal, že je buď opilej anebo po dloooouhé kalbě) 
  ,furt stejný
 ,furt stejný  
   ,ale aspoň je s ní sranda.Takový historky se jen tak nevidí/neslyší.Nedavno si řekla,že se začne učit trošku kickbox.Táhne jí na 35.Chudák její partnerka,jelikož se ségra vůbec nekreje tak jak je učí,protivnice s tím nepočítala a o její loket si málem urazila palec u nohy.A ještě se gebila proč se válí na zemi.
 ,ale aspoň je s ní sranda.Takový historky se jen tak nevidí/neslyší.Nedavno si řekla,že se začne učit trošku kickbox.Táhne jí na 35.Chudák její partnerka,jelikož se ségra vůbec nekreje tak jak je učí,protivnice s tím nepočítala a o její loket si málem urazila palec u nohy.A ještě se gebila proč se válí na zemi.  
   A náš pes byl tak rád,že ji vidí,že jí radostí pochcal boty hned mezi dveřma.
 A náš pes byl tak rád,že ji vidí,že jí radostí pochcal boty hned mezi dveřma.  
   Jak říkám,furt stejný.
 Jak říkám,furt stejný.

Si piš, krom Zuzky. Mám ho rád jak sebe, takže mně štve kdejaký malý škrábanec více než někoho šečrotování celého auta. A ještě mi ukradnou poklice, xxxxxxxxxx. A v sobotu se mýt nebude. Asi.Majla píše:Radošu, pomalu si začínám myslet, že to auto máš radši než cokoliv jiného. A to jsi se ještě zapomněl zmínit že v sobotu je mytí a leštěníRadoš 92 píše: Dvakrát jsem byl už omést auto před barákem, přeparkovat na hezčí místo, pojede na výlet až v pátek.

Kdyby to umýval jako já.....zmrzlina píše:.............otřela to prstem a poslala ho do prdele s tím, že to nejsou škrábance ale špína.

No a ty lidi,to je konec,člověk si chce jen tak nakoupit a všude nalezlí sháněči dárků.Na silnici samej brzdič co jede v obci 30 a mimo obec 60km/h,brzdí půlku okresu a ještě si tuká na čelo,když ho už někdo naštvaně vytroubí.Nebo ti debilové co je předjedu a najednou v obci ho mám frajera za zadkem páč letí hovado 80km/h.A takhle každej den.No ještě zejtra to nák přetrpět a odpoledne asi vyresetuju mozek fernetem aby mi nezkolaboval systém.
 No a ty lidi,to je konec,člověk si chce jen tak nakoupit a všude nalezlí sháněči dárků.Na silnici samej brzdič co jede v obci 30 a mimo obec 60km/h,brzdí půlku okresu a ještě si tuká na čelo,když ho už někdo naštvaně vytroubí.Nebo ti debilové co je předjedu a najednou v obci ho mám frajera za zadkem páč letí hovado 80km/h.A takhle každej den.No ještě zejtra to nák přetrpět a odpoledne asi vyresetuju mozek fernetem aby mi nezkolaboval systém.  

To ještě bude mazec
 To ještě bude mazec  a zítra si jedeme koupit stromeček
 a zítra si jedeme koupit stromeček 
 a ženu jsem konečně ukecal na novej stojánek konečně nemusím ořezávat kmen jak vůl je fakt velkej ten stojan
  a ženu jsem konečně ukecal na novej stojánek konečně nemusím ořezávat kmen jak vůl je fakt velkej ten stojan   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |