Zaloha kontaktu

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Zaloha kontaktu

Příspěvek od milosh »

Poradite nekdo jak zazalohovat kontakty z nokie 6300 do T-Mobile MDA Compact V se systemem windows mobile 6.1?

Vzdy jsem mel nokii ale ted mam novy sluzebni foun a moc se mi nedari a rucne to psat to by bylo na dyl tech 400telefonu :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaloha kontaktu

Příspěvek od Štráda »

zkopíruj si kontakty do pamětové karty a pak přes kabel je natáhni do pc a z pc přes kabel do MDA,nebo vše označ a pošli je přes bluetooth,MDA bez sim musí fachat,nokie to dělaj normal,že na ní můžeš makat bez sim,ale tuším jen nokie s operákem...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Do PC myslis do Outlooku? Mam jen soft Mobiledit ale ten mi stejne nejak nechce kopirovat, no jeste ze nejsem IT jinak by to vypadalo ze jsem lama :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron »

One:

1. ak mas data kabel k nokii tak skopiruj kontakty do pc, nie cez soft nokie ale napr cez tu pametovu kartu
2. pripoj MDA a skopiruj zalohovane kontakty
Sa ale stava ze ani bohovi ti to nepojde lebo nokia aj mDA ma iny operacny system a nebudu mat asi ulozene kontakty v rovnakom formate

Two:

1. zapni modry zub a posli si kontakty z nokie na MDA, to musi ist modry zub ma rovnaky protokol vsade a vzdy

Three:

1. blbuvzdorne je skopirovanie kontaktov na sim kartu a preniest to tak, aj ked ti ich to rozdeli, ze ak mas k jednemu menu viac cisel tak ti to podeli a nebudes to mat v kope.

Snad som pomohol :lol:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

já to dělám tak,všechny zkopíruju na pamětovku, píchnu kabel do nokie,naskočí mi na ní možnosti,vyberu přenos dat a přetahuju-funguje to jak flash disk,nebo je v možnostech v tel. seznamu všechny označím a pošlu hromadně přes BL,což by pro tebe bylo nejjednodušší.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

jak se zkopírují kontakty na pamětovku??? to by mne zajímalo taky? já teda ve svém Diamond II používám Pimbackup, ale jak to udělat bez softu to netuším
Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 »

Přes SIMku bych to nedělal,ty pitomý widle(wm6.1) ti to pak udělaj všecko 2x,nevím proč,ale furt se mi to tak děje.Taky se přikláním k tomu poslat přes BT.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak nakonec jsem tam mel necelych 180 kontaktu, vypadalo to ze jich je vic :) takze jsem to preklopil pres simku, moc dlouhych jmen tam nemam takze tech 10-15 si opravim a bude klidek, diky vsem za rady.
zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn »

Mojmec: staci si vypnout zobrazovani kontaktu na sim...
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

tak tak 8)
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Tohle všecko jde zálohovat přes MS Outlook, teď jsem to dělal ze svoji Nokie E51 se symbianem přes PC Suite a pak přes Active Sync zase z5 z Outlooku do HTC HD2 s Windows Mobile 6.5, Přetáhlo se to hezky, jména poznámky i více telefonů s mejlama, jen některé čísla co byly označené jako všeobecné, si widle nedokázaly přebrat a zůstaly v Outlooku, to se ale překopírováním dořešilo...
Kopírování přes SIM má tu nevýhodu, že příjdeš o všecko ostatní co je víc než jen jméno a jedno tel. číslo.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 »

zEjn píše:Mojmec: staci si vypnout zobrazovani kontaktu na sim...
nejsem začátečník :(
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja tam nastesti nic vic nemam, ale tedu z to tam naflakam mista je tam dost :mrgreen:

http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... m=friendly
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak jeste dumam nad tim jak zazalohovat SMS, mam v mobilu slozku ULOZENE coz bohuzel neni na karte ale v mobilu v jeho pameti :( chjo :D
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Jak píšeš nahoře, Mobiledit musí umět zálohovat i sms. Aspoň mě tak funguje a normálně jsem si z Nokie N85 přetáhnul všechno do HTC HD2. Kontakty, sms, mms. Jinak sms můžeš přeposlat do MDA přes BT, už to tu taky někdo zmiňoval s kontakty.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Odpovědět