A je to jasný,Trdlo ty poklice skupuje
Tedka vážně.Proti tomu co tu dneska napíšu jsou tohle úplné pi*oviny.Sry za ten výraz.
V jedné nejmenované firmě ve vesnici pracuje(pracoval)současný stav nevím,jistý mladík.S PČR samý průser,a páč mu došly body,nákou dobu chodil pěšky.Nedávno mu vrátili papíry.Byl z toho asi tak odvázanej,že si s někým zazávodil a trefil protijedoucí auto.Byli to rodiče 4 dětí,které rodiče naštěstí vysadili ve škole a vraceli se domů.Matka to nepřežila,manžel je bez nohou.
Ještě se vám zdají poklice,antény atd. tak důležité?
Edit:na místě nehody je veliká hromada kytic a svíček a přibývají další
Znám pár lidí co jezdili bez papírů pod vlivem a trefili chodce a co myslíte? Vesele chlastaj a jezděj aspon na kole nebo na motorce.
Jeden z nich trefil moji spolužačku i s kočárkem.Měla štěstí a dítě taky.
Dneska mě v obcích,kde jsem jel 50km/h předjela 3 auta.A večer dokonce kde je 40km/h,se jeden mihnul kolem,a to už bylo uprostřed města.Předjetí v nepřehledných úsecích už ani nepočítám.
Vždycky si říkám,kdyby se tak ti debilové chtěli někde rozfláknout,nejlíp o velkej strom,aby nezabili nikoho jinýho.
A manželka je na mne vždycky naštvaná,když jí říkám ať si dá kabelku nebo krámy co chce mít na klíně dozadu,že jestli jí praští airbag tak jí pak fláknu ještě jednu za blbost.
Ale to už jsem trošku odbočil.
Hezký večer a ať se Vy i Vaše auto vrátíte domů v jednom kuse.Tím nemyslím slisovanou kostku.