bratránek schání nějakou 1.7 dti kombi našel tuhle ale ta má ruplou hlavu co za vás šli byste do ní případně kolik by vyšla oprava vím že tomu může bejt i něco jinýho čistě teoreticky kolik vyjde jetá hlava a kolik nová to budou asi rance co ?
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7740973
vyplatí se oprava ? prasklá hlava
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyplatí se oprava ? prasklá hlava
K prasklé hlavě ti neřeknu nic, ale do toho bazaru jsem se dostal kdysi když jsem sháněl současnou astru a bylo to neskutečné co tam stálo za vraky a co do mně hustil prodavač, když jsem ho nechal chvíli mluvit a pak mu řekl že momentálně mám taky astru a že mi vykládá bludy tak na nás s kámošem div nepustil psy 

no to auto nevipadá moc zachovale, tyhle potahy se dávaly do favorita ne?
a ten bazar nevipadá moc seriozně já osobně bych se teda asi podíval ještě jinde a to že řikaj že je tam prasklá hlava nic neznamená, bůh ví co to bude, já když kupovala stru tak mi řikaly že je tam špatnej silentblock řízení což je oprava za pár stovek a nakonec se z toho vyvrbily ztržený zuby řízení po bouračce takže z toho plyne. důvěřuj ale prověřuj, já už prodejcům na bazaru který nznám už nevěim ani nos mezi očima
ale tak to je jen můj názor

- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Hribek: nevim, s kym si mluvil konkretne, v tom autobazaru dela vic lidi, ale konkretne primo majitele pana Satkeho znam rekla bych velmi dobre a je to seriozni clovek. Puvodne jsme uvazovali, ze si astru pres nej nechame dovezt z BRD (to sem jeste neznala tohle forum), ale nakonec tam byly v te dobe drazsi nez tady, tak sme to zavrhli. Nicmene na tom place, kde ma auta on, je jeste i druhy autobazar a primo Satke ma nekolik zamestnancu.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Zmrlina: Jméno člověka nevím, s největší pravděpodobností to byl jen nějaký zaměstnanec. Pokud máš s panem Satkem dobré zkušenosti- proč ne- nevyvracím. O to huř že mu zaměstnanci dělají špatnou reklamu.
Patrick: že nevypadá zachovale?
vypadá strašně už na fotkách a to realita bývá v bazarech v 99% případů ještě mnohem horší než na fotkách
Patrick: že nevypadá zachovale?