Hlodavec !!!
Re: Hlodavec !!!
Už jsem to tu někde psal, vy tomu furt nevěříte, ale fakt to funguje, na kuny a podobný potvory jsou nejlepší lidské vlasy. Do plátěného pytlíčku a drátkem na hadici nebo svazek...
END
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Kua, vy mate pech, zrovna vcera jsem se byl strihat.
Fungovalo by i ochlupení?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mojmec11: Nechci strašit, ale s tím místem v motorovém prostoru u Astry... Já otevřel jednou kapotu a potkani si tam natahali skoro půlku chleba
. Nechali mi jí roztrhanou na tom plastovém krytu. Zas tak málo místa tam není...
a kuny...
U Comba mi ty potvory rozkousaly ten pěnový obal jedné hadice...
A vlasy se mi zrovna neosvědčily... Nevim, třeba měly kuny rýmu, ale mně se osvědčil natažený starý budík nebo hodinky. Tikání jim prý vadí. Pak byl od kun klid
.

a kuny...
U Comba mi ty potvory rozkousaly ten pěnový obal jedné hadice...
A vlasy se mi zrovna neosvědčily... Nevim, třeba měly kuny rýmu, ale mně se osvědčil natažený starý budík nebo hodinky. Tikání jim prý vadí. Pak byl od kun klid

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Doporučíš aj nejaký vhodný šampón?Trdlo píše:... na kuny a podobný potvory jsou nejlepší lidské vlasy...

Ale tak se smějte, já vím že je to babská rada, ale funguje, alespoň tady na severu. Ma to tu každej třetí....
END
- kabrioletak
Trdlo má pravdu,někdo mě říkal,že nechal auto někde v rakousku v horách a když přišel po týdnu tak kabely prokousané.Někdo mu poradil že si má zamotat na pár místech lidské vlasy a od té doby prej pokoj.Prej to cítí ti hlodavci už z dálky a je to pro ně dosti nepřijemné.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Psí chlupy v silonce a mám klid. Svoje vlasy nedám 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám nápad. Ostříháme Galla, vlasy dáme po kusech do našich motorů a až se vrátí Cobein z nemocnice, bude mít radost, že Gallo vypadá jako on!Majla píše:tak v tom případě hledám někoho, kdo mi daruje pár vlasů

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Aplikoval jsem do motorového prostoru ten nejsmradlavější stromeček co jsem našel.Manželka říká,že Felda je cítit i na silnici před barákem,při správném větru.
Co já vím,tak tedka voní úplně celá zvenku i zevnitř.

Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Předseda má pravdu, ale bohužel i na vlasy si ty mrchy po čase zvyknou. Dokonce přímo na místech, kde jsem je položil, byly ty jejich bobany. Náš lovecký pes (bývalý, ne ten současnýTrdlo píše:Už jsem to tu někde psal, vy tomu furt nevěříte, ale fakt to funguje, na kuny a podobný potvory jsou nejlepší lidské vlasy. Do plátěného pytlíčku a drátkem na hadici nebo svazek...

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo jsme to resili vzduchovkou. Vedeli jsme kde maji hnizdo a cekali. Ale je to na dlouho a ne moc efektivni.