XENONY Zafira A
XENONY Zafira A
ZDRAVÍÍM VÁS VŠECHNY-OPLAČKY I OPLÁKY. MÁM PROSBU-NAJDE SE TU NĚKDO KDO MÁ Z VÝROBY ORIGINÁL XENONY NA ZAFIŘE "A" ? POTŘEBUJI ZNÁT ČÍSLO ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY, JE TO KRABIČKA ZESPODU PŘÍMO NA SVĚTLECH. RADĚJI NEBUDU PSÁT JAK SE K TOMU DOSTAT (PRO MNE 1/2 HODINY SUNDAT A PŮL NANDAT Z5 - ŠKOLA ROMANAK),ALE POKUD BY SE NĚKDO TAKOVÝ ZABÝVAL ČÍMKOLI POD NÁRAZNÍKEM, POTOM JE TO JEDNODUCHÉ, PROSÍM O DETAILNÍ FOTKU NEBO OPSANÁ VŠECHNA ČÍSLA-JE TU TAKOVÁ ZAFIRA MEZI NÁMI ? DĚKUJI MOC.
Zafira 1,8 16V CDX, 85 Kw, pomaličku k IRMSCHERU .......
- Reklama
Re: XENONY Zafira A
Jestli jsi z Brna tak nejlíp uděláš když se zastavíš zde...http://carteam.cz/...všechny tvé otázky budou zodpovězeny a dozvíš se možná aji to co bys radeji vědět nechtěl.
Alebo mercedesácku, tiež rovnaká. (E, R, ML, CLS,...)
Chlapi díky díky díky, s ROMANEMKá to řešíme, chci tam i automatický náklon a jsou prý i adaptibilní (dynamické) jenže jsou tam z BMW SRÁČE a nejdou spárovat s Žofkou, svítí perfektně moc se mi líbí, ale chtěl bych využít všechny funkce, překopali jsme kvůli tomu celej motorovej svazek a při párování je to nenajde. No a Roman by chtěl vědět ta originální čísla aby jsme se pohnuli. Já viděl stejná světla akorát u Joela, ale ten tam má HIDy, sice po Brně nějaká teď jezdí, jak ji odchytím tak s ním promluvím
chci vidět jak se bude tvářit, že mu chci rozebrat Žofii, kdyžtak mu na oplátku zaplatím oleje nebo tak něco u Romana. Tak pokud se někdo chytí tak děkuji předem
.

Jo tak tos byl ty jak sme se onehda u romana potkali? stříbrná zafira?
Ahojky Zirafaci,
já tam mám original Xenony, ale nárazník hned jen tak sundávat nebudu
Je to moc šroubku...
Ale mám s pravým Xenonem asi nějaký problém. Pokusím se ho popsat a zkuste mi poradit:
Někdy světlo prostě svítí strašně dolů a někdy svítí krásně rovně. Vypadá to, jako by se ta řídící jednotka prostě někdy při zapnutí nechtěla srovnat... Je to možné?
A ještě jeden problém a to je rosení skla Xenonu zevnitř...kudy se tam ta voda může dostavat?
Díky
já tam mám original Xenony, ale nárazník hned jen tak sundávat nebudu

Ale mám s pravým Xenonem asi nějaký problém. Pokusím se ho popsat a zkuste mi poradit:
Někdy světlo prostě svítí strašně dolů a někdy svítí krásně rovně. Vypadá to, jako by se ta řídící jednotka prostě někdy při zapnutí nechtěla srovnat... Je to možné?
A ještě jeden problém a to je rosení skla Xenonu zevnitř...kudy se tam ta voda může dostavat?
Díky
ZAFIRA 2,2 DTi OPC line
Jocker píše:Jo tak tos byl ty jak sme se onehda u romana potkali? stříbrná zafira?

I TY KITMANE, MÁ JEN TŘI PLASTOVÝ ČUDLÍKY NAHOŘE, TŘI DOLE, ŠROUBEK V PODBĚHO NAHOŘE DOLE NA KANÁLKU CHLAZENÍ BRZD A ČTYŘI NA KAŽDÉ STRANĚ ODSPODU U KANÁLKU A SPOJLERU (KŘIŽÁKY A TORXY 20 A 25), SVĚTLO MÁ TU LIŠTU POD SVĚTLEM NA JEDNOM A KAŽDÉ SVĚTLO DVA ŠROUBKY NAHOŘE A DVA DOLE.
, XENON BY MĚL V DOBĚ ZÁŽEHU SVÍTIT PŘED AUTO (ZŘEJMNĚ KVŮLI MOŽNÉMU OSLNĚNÍ) A POTOM PODLE ZÁTĚŽE SROVNAT, (SI MYSLÍM). TÍMTO PSANÍM JSEM TĚ NECHTĚL DONUTIT LEHNOUT POD AUTO A HNED TO UDĚLAT. JEN VĚDĚT, ŽE JI NĚKDO MÁ A PŘÍPADNĚ TŘEBA NA JAŘE SE DOMLUVIT NEBO POKUD BY SE NĚCO OPRAVOVALO TAK SI NA MNĚ VZPOMENOUT
, TO MLŽENÍ NEVÍM, ALE VODA JE SVIŇA-DOSTANE SE VŠUDE, MNĚ SE MLŽÍ MLHOVKY (TO JE TRAPAS) A JEŠTĚ JSEM NEMĚL ČAS TO ŘEŠIT, TUŠÍM RADOŠ TO ŘEŠIL DOMA NA TOPENÍ. TAK KAŽDOPÁDNĚ VELKÝ DÍK ZA ZPRÁVU !!! A HEZKÝ DEN VŠEM !

Tak Vám děkuji co jste se ozvali-zvlášť Kitmanovi. Číslo řídící jednotky xenonů na Zafiru A je : 1 307 329 081 je od firmy AlLightihg pro GM. Tímto děkuji i RomanoviK za toto zjištění. Nemáte je někdo v šuplíku ??? Děkuji Čef.