Pomoc s outlookem
Pomoc s outlookem
přátelé mám problém, nejde mi zaboha nastvit email za seznamu do outlook expres nechápu jaký tam mám zadat servry HTTP a nějaký pop3 mořil jsem se s tim asi pul hodiny ale už mi docházej nervy, nevíte někdo co s tim?
- Reklama
Re: pomoc s outlookem
nechceš zkusit MOZILLA TUNDERBIRD něco jako outl...
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Caues,
server prichozi posty si nastav na pop3.seznam.cz a odchozi (neni http) smtp.seznam.cz nebo od poskytovatele netu.

server prichozi posty si nastav na pop3.seznam.cz a odchozi (neni http) smtp.seznam.cz nebo od poskytovatele netu.

Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
-
- Kontaktovat uživatele:
Za prve, plne souhlasil s Adamem.
A jinak vse potrebne je napsanov napovede na seznam.cz
Jinak:
POP3 (prichozi): pop3.seznam.cz
SMTP (odchozi): smtp.seznam.cz jinak bych klidne pouzil SMTP tveho ISP.
A jinak vse potrebne je napsanov napovede na seznam.cz
Jinak:
POP3 (prichozi): pop3.seznam.cz
SMTP (odchozi): smtp.seznam.cz jinak bych klidne pouzil SMTP tveho ISP.
libovka áž to fachá díky moc
Souhlasim s adamem a jinak pro priste na seznamu si muzes stahnout soubour outlook.reg kterej spustis, ten ti zapise do registru vsechny tyhle kraviny a ty jen spustis outlook zepta se te na heslo a mas nastaveno. 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Thunderbird je na poštu lepší, má jednodušší ovládání a dá se rozšířit o spoustu doplňků. Mám ho i v páci na své stanici a i práce s filtry je nepoměrně jednodušší než v outlooku, který máme na jiném PC (info@.....). Občas mi chodí pošta i tam a udělat ten filtr je teda něco
Ale to jen tak na okraj.

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
tak maily mi přijímat jdou ale při odesílání my to hází eror Zprávu nelze odeslat, protože server odmítl e-mailovou adresu odesílatele. Adresa odesílatele byla p.j.family@seznam.cz. Předmět 'Re: nastavení outlook', Účet: 'pop3.seznam.cz', Server: 'smtp.seznam.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '550 5.7.1 Not authenticated, please use AUTH first.', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 550, Číslo chyby: 0x800CCC78 tak co s tim? klidne pouzil SMTP śveho ISP ale nevim kde ho seženu
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkus to podle tohohle
http://napoveda.seznam.cz/cz/nastaveni- ... ressu.html
edit: smtp svého poskytovatele bys měl mít přímo ve smlouvě, aspoň já to tak mám

edit: smtp svého poskytovatele bys měl mít přímo ve smlouvě, aspoň já to tak mám
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
tak teď už je všechno nastavený tak jak má ale kdykoliv kliknu na odeslat a přijmout tak se mi odpojí internet páč mám NTB připojenej přez T-mobile 3G a je to fakt nejhorší, vžádnym případě nedoporučuju si pořizovat tohle připojení mám to dva roky a nikdy to nefungovalo tak jak mnělo

A proc neprejdes k nekomu jinymu ? v Praze nemate jinej internet? Nj, vesnice

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
možná blbá otázka ale : k čemu je dobrej outlook??

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
víš co se řiká?!? darovanýmu koni na zuby nekoukej, ale plánuju do novýho bytu WIFI tak to pak už bude jiná jízda, každopádně outlook už funguje tak jak má takže diký, pomohly jste mi
omlouvám se za OT.
Jenom doporučuju, pokud budeš dělat v bytě nějaký úpravy, rovnou si doma natáhni metalickou kabeláž. Stojí to chvíli času, pár korun a pak je to rychlé a stabilní. Mám fileserver, tahám hodně dat uvnitř sítě (videa, fotky)... přes wifi ani náhodou. Hlavně na sídlišti nikdy nevíš, kolik wifin bude okolo, jak Tě budou rušit atd...
Všichni známí z novostaveb mi strukturku doma závidí
Jenom doporučuju, pokud budeš dělat v bytě nějaký úpravy, rovnou si doma natáhni metalickou kabeláž. Stojí to chvíli času, pár korun a pak je to rychlé a stabilní. Mám fileserver, tahám hodně dat uvnitř sítě (videa, fotky)... přes wifi ani náhodou. Hlavně na sídlišti nikdy nevíš, kolik wifin bude okolo, jak Tě budou rušit atd...
Všichni známí z novostaveb mi strukturku doma závidí

Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
teď akorát dodělaly interiery takže nevim jak by byly ndšený kdyby to mnělo dělat znova, na pevnej počítač kterej mám na stahování si nechám kabelový připojení ale zároveň chci i wifi abych na to napojil Playstation 3, iphone, PSP a tak podobně