Výměna ŘP

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Výměna ŘP

Příspěvek od Mojmec11 »

Minulý týden mi přišel dopis z města,že prý můj ŘP je od roku 2007 neplatný a mám si jej co nejdříve vyměnit.
Tak jsem zapátral po netu a zjistil,že podle stránek Ministerstva dopravy je ten můj platný až do konce r.2010 a rozhoduje datum vydání.(únor 1994).A taky už mě několikrát kontrolovala hlídka a nic neříkali.
Jsem z toho trošku zmetený :? Kde je pravda :? :?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Reklama

Majla

Re: Výměna ŘP

Příspěvek od Majla »

zavolej na město a řekni jim co jsi zjistil a ať ti vysvětlí jak na to přišli. Nicméně rok 2010 už ťuká na dveře, tak bych místo hledání pravdy řidičák vyměnil.
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Mno nevim, jak vasi urednici, ale tady se to pise jasne: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ublice.htm
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL »

Třeba tě vodí za nos a chtějí jen, abys jim ho vrátil za vyčerpané body :D :D :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 »

No tak jsem tam vlítnul,a koukali na to asi jako já poprvé,ještě jsem si všimnul,že je tam uvedené špatné datum vydání mého řidičáku.Prej,že to rozesílají trošku plošně,aby si to lidi vyměnili tedka dokud je čas a nejsou fronty.
No tak dokud jsem oholený a umytý(aha,dneska je sobota,budem se koupat :lol: :lol: )tak se nechám vyfotit a hodím si žádost.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Odpovědět