Příprava na multifunkční volant?
To P: Tebe mi sesílá samo nebe! Právě že néééééééé
Nemám! Na 500 čekám
ale toho pána sem kontaktoval přes SZ 2x (slovy dvakrát) a NIC - visí to v nedoručeno. Nevím jetli sem něco neudělal zle, ale první přišla. 
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
-
pepca
Ahoj.
To Pepca: Tak ještě jednou. Já sem úúúplně blbý nebo co. Sem sehnal ten kroužek, ten člověk mi říkal s ničím netočit, dát to tam jak to je. Že to tak zrovna vytáh z volantu a je to vystředěné. Sem s tím ještě předtím trochu otočil, luplo v tom, on se zhrozil, ale vrátili sme to zpět.
Takže nakroutit nebo NEkroutit?? Posílám i foto - šipka chodí tak 1cm vlevo a vpravo kolem takového zobáčku.
A stále to nechápu (se omlouvám, když tak mě zastřelte) s tím, že to bude komunikovat volant - rádio. Jako přes co? Dyť tam je 2x ISO a 1x na display. Takže tam fakt jen hodím a zapojím kroužek?
Díky

To Pepca: Tak ještě jednou. Já sem úúúplně blbý nebo co. Sem sehnal ten kroužek, ten člověk mi říkal s ničím netočit, dát to tam jak to je. Že to tak zrovna vytáh z volantu a je to vystředěné. Sem s tím ještě předtím trochu otočil, luplo v tom, on se zhrozil, ale vrátili sme to zpět.
Takže nakroutit nebo NEkroutit?? Posílám i foto - šipka chodí tak 1cm vlevo a vpravo kolem takového zobáčku.
A stále to nechápu (se omlouvám, když tak mě zastřelte) s tím, že to bude komunikovat volant - rádio. Jako přes co? Dyť tam je 2x ISO a 1x na display. Takže tam fakt jen hodím a zapojím kroužek?
Díky

Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
-
pepca
Povidám že ta šipka jde vrtět kolem toho "zobáčku" jen 1cm tam a 1cm zpět. Na tom obrázku je to ta jedna krajní poloha. Pak to jde přes odpor a luplo by to, jak jsem psal. Kroužek JE 6ti linkový.
Hele, já nic točit nebudu bo jak by v tom luplo nafurt, tak pak asi i v mé hlavě.
Ten Pavel Brno se neozval, čekám až přijde od Vojty ten kožený
Ještě jsi mi nenapsal, jak je to s tou komunikací. Vojta mi psal, že dej tam kroužek, ost.by tam mělo být. Ale mi to furt
Hodím tam rádio(2xISO,display), kroužek, volant a
?
Hele, já nic točit nebudu bo jak by v tom luplo nafurt, tak pak asi i v mé hlavě.
Ten Pavel Brno se neozval, čekám až přijde od Vojty ten kožený
Ještě jsi mi nenapsal, jak je to s tou komunikací. Vojta mi psal, že dej tam kroužek, ost.by tam mělo být. Ale mi to furt
-
pepca
kulda píše:Povidám že ta šipka jde vrtět kolem toho "zobáčku" jen 1cm tam a 1cm zpět. Na tom obrázku je to ta jedna krajní poloha. Pak to jde přes odpor a luplo by to, jak jsem psal. Kroužek JE 6ti linkový.
Hele, já nic točit nebudu bo jak by v tom luplo nafurt, tak pak asi i v mé hlavě.![]()
Ten Pavel Brno se neozval, čekám až přijde od Vojty ten kožený![]()
![]()
![]()
Ještě jsi mi nenapsal, jak je to s tou komunikací. Vojta mi psal, že dej tam kroužek, ost.by tam mělo být. Ale mi to furt![]()
Hodím tam rádio(2xISO,display), kroužek, volant a
?
Joooooo. Už dem našel tu pojistku. Bylo to 2 otáčky vlevo a 4 vpravo. Nebo opačně. To je jedno, už sem to vystředil
No to sme se fakt nepochopili s tou komunikací. Vtom volantu tomu rozumim - rozvody. Ale nechápu ten přenos k rádiu nebo od rádia k volantu. NĚCO tam přece musí být. A co když to tam nemám? Dřív do toho nepolezu, než mi přijde volant. Jestli toto někdo čte (např. Vojta), tak
. Pac mi to krátce vysvětlil a já furt ne a ne
Kroužek stál 400, měl tam ještě multi.volant-klasiku za 1100, ale byl trochu na horní straně jetý a to se mi do mé Astrule dávat nechtělo. Sem si raděj připlatil. Moja má moooooc velkou radost
To by bylo plének 
No to sme se fakt nepochopili s tou komunikací. Vtom volantu tomu rozumim - rozvody. Ale nechápu ten přenos k rádiu nebo od rádia k volantu. NĚCO tam přece musí být. A co když to tam nemám? Dřív do toho nepolezu, než mi přijde volant. Jestli toto někdo čte (např. Vojta), tak
Kroužek stál 400, měl tam ještě multi.volant-klasiku za 1100, ale byl trochu na horní straně jetý a to se mi do mé Astrule dávat nechtělo. Sem si raděj připlatil. Moja má moooooc velkou radost
-
pepca
Jsem psal, že budu dávat ten kožený multi od Vojty, jen co mi jej pošle. Já snad ani nedospím
Jo, s tím kroužkem a cenou sem fakt rád. Je tu u nás asi 8 km daleko mladý kluk, který se zabývá Oply. (no hlavně demontuje bouráky apod.). Vidím, že cena byla fakt v poho. Sem se i rozmýšlel nad tím obyč.multi, on zas tak jetý nebyl, jen trochu víc "ohlazený". Ale nakonec tak. Kdybys o někom věděl, kdo by jej chtěl....
Dík za info ohledně komunikace rádio - volant. Sem fakt byl z toho úplně vymletý.
Díky za pokec a rady. Dám vědět jak to dopadlo, jestli nebudu potřebovat nový bag, který se mi rozstřelí na tl...
Ahoj
Jo, s tím kroužkem a cenou sem fakt rád. Je tu u nás asi 8 km daleko mladý kluk, který se zabývá Oply. (no hlavně demontuje bouráky apod.). Vidím, že cena byla fakt v poho. Sem se i rozmýšlel nad tím obyč.multi, on zas tak jetý nebyl, jen trochu víc "ohlazený". Ale nakonec tak. Kdybys o někom věděl, kdo by jej chtěl....
Dík za info ohledně komunikace rádio - volant. Sem fakt byl z toho úplně vymletý.
Díky za pokec a rady. Dám vědět jak to dopadlo, jestli nebudu potřebovat nový bag, který se mi rozstřelí na tl...
Ahoj
-
pepca
kulda píše:Jsem psal, že budu dávat ten kožený multi od Vojty, jen co mi jej pošle. Já snad ani nedospím![]()
Díky za pokec a rady. Dám vědět jak to dopadlo, jestli nebudu potřebovat nový bag, který se mi rozstřelí na tl...![]()
![]()
Ahoj
DO od volantu
Vymenil som multifunkčný volant , k nemu aj ten kružok pod volantom ale nejde mi ovládať rádio (mám tam origo CAR 300 blaupunkt) potrebujem vymeniť rádio alebo je potrebná nejaka úprava? A ešte by som sa chcel opýtať na airbag - ten som dal z pôvodného volantu ale nejak mi nesedi. Vie niekto čím to je? Díky moc. Ahoj
- Princ William
tak za prvy. krouzek musis dat na multifukcni volant. normalni je se dvema vyvody pro bagl. na fotce ten zlutej. a dvema pro klakson. s multifunkci to je dva pro bagl a ctyri (klakson a mutifunkce). oba krouzky maj dve spojky jako je tomu na fotce akorat se to lisi v poctxu vodicu vychazejicich z krouzku do spojky. pokud tam mas danej i ten krouzek tak urcite CAR 300 nepodporuje ovladani z volantu. zacina to typem CAR 400. pokud vim tak by mela mit pripravu kazda astra i s tou nejvetsi socialni vybavou. musi se vymenit tri soucastky.
1.volant s mutlifunkci
2.krouzek pod volantem podporujici multifunkci
3.radio. nejmene CAR 400
1.volant s mutlifunkci
2.krouzek pod volantem podporujici multifunkci
3.radio. nejmene CAR 400
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO