Lepší? I když je fakt že je to krátký podle mě co se týče 3D efektů tak asi zatim nejlepší hranej film Ted se chystam na Saw VI ale nikdo semnou nehce jít
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
jak píše Honzza " podle mě co se týče 3D efektů tak asi zatim nejlepší hranej film " p.s. Saw VI dobrá volba
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI. Moja ex
A já teď stahuju PINK PANTHERA 1 2006 v anglině, s titulky a auž se moc těším, jak na to kouknu!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No já zrovna dnes dokoukal StarTrek 09, není to špatně natočený jen bych už chtěl další díl . A o výkendu jdu pro Muzeum 2, Panter 2 + něco a to si ještě musím vybrat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Neodolal jsem a zkusil kakao's kukuřičné lupínky a zubní pastu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE