To se roznese, že má člověk mašiny, nikomu se nechce čekat
 Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
 , takova krabice a docela to jede
, takova krabice a docela to jede

Tak odniesol si to jeden elektron ale už sa na tom pracuje čoskoro bude novým1lan píše:A čo ?? Defekt ??

,jako silničáři na Jihlavsku první kolo totálně pro***li.Hoši takhle jako ne.
 ,jako silničáři na Jihlavsku první kolo totálně pro***li.Hoši takhle jako ne.  
   Sice hezká zimní rally,ale jet to po práci a unavenej nic moc.
 Sice hezká zimní rally,ale jet to po práci a unavenej nic moc.  Třebíčáci to maj skvěle podchycený,mokrej asfalt,sem tam sníh.
 Třebíčáci to maj skvěle podchycený,mokrej asfalt,sem tam sníh.  Co jsem slyšel v rádiu,Jihlava,Havl Brod-hotovo a na letních skončíte v lepším případě zahrabaný v koloně.
 Co jsem slyšel v rádiu,Jihlava,Havl Brod-hotovo a na letních skončíte v lepším případě zahrabaný v koloně. tak pozor kolego nemám sedana
 tak pozor kolego nemám sedana   

ale HB
 ale HB  

Radoši, co budeš na světle orpavovat, ...mě se nerosí, ale každá rada drahá...co kdyby, na nový světla čekám...tak abych věděl co mě kdyžpak čeká...Radoš 92 píše:Já jsem si dneska vyměnil nové přední světlo za staré, nové se rosí, ale tak, že mi z něj po demontáži vytoklo tak 1dcl vody..... Bude se opravovat.
 ,sem už nervozitou okusoval volant
 ,sem už nervozitou okusoval volant  ,páč jsem celou dobu čekal až votamtaď všichni vycouváte abych mohl konečně ject.
 ,páč jsem celou dobu čekal až votamtaď všichni vycouváte abych mohl konečně ject. 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |