Ahoj,
jaky je rozdil klasickeho Dieslu od
Diesel Extra
V-Power Diesel
Tech Diesel
VERVA Diesel?
Prezije ho moje Astra 1,7?
Rozdíl v naftě
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdíl v naftě
rozdíl poznáš jedině v peněžence, podle mně je to stejné jako u benzínu, sliby sliby a placebo efekt je na světě 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Koukni TADY KLIK tam to mluví za vše
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Já tankuji jen a pouze Verva Diesel u Benziny. Jsem spokojený a Zafka jede bez problémů.
Teď jsem dokonce slyšel reklamu že má cetanové číslo víc než 60, no je to jen reklama.
Jednou jsem natankoval obyč naftu u jiného prodejce...rozdíl tam asi byl, nevím nakolik skutečně a nakolik to bylo jen zbožné přání.
Teď jsem dokonce slyšel reklamu že má cetanové číslo víc než 60, no je to jen reklama.
Jednou jsem natankoval obyč naftu u jiného prodejce...rozdíl tam asi byl, nevím nakolik skutečně a nakolik to bylo jen zbožné přání.
Ja bych se drzel benzina top q, coz je jejich obycejna nafta. Pripadne pridavat VIF. Delsi dobu jsem laboroval nad tim co tankovat a tohle se mi jevi jako idealni volba.
Taky to dělám přesně tak TOP Q + VIF
top q +castrol tda
Diesel Extra - je standartní nafta u Shellu, já ji tankuji pravidelně a maximální spokojenost, takže mohu doporučit.
V-Power Diesel - je prémiová nafta u Shellu, měla by tam být aditiva zlepšující vlastnosti nafty, zejména zvyšující cetanové číslo a snižující tření. Takže výsledkem by měl být vyšší výkon, snížené vibrace, hluk a spotřeba.
Tech Diesel - je standartní nafta u Agipu. Agip nikde v dosahu nemá tak nevím, no prostě normální nafta
VERVA Diesel - prémiová nafta u Benziny. Měla by mít přimíchána aditiva údajně firmy VIF. Já osobně od začátku co mam Záfu tyto aditiva používám a maximální spokojenost. Hlavně to zimní aditivum mi přijde výborný. (Ale možná to je tim, že jsem ho tam přidával jako první, tak "odvedlo" nejvíc práce). Takže zase mohu doporučit.
Prémiové nafty jsou samozřejmě o nějakých pár desetníků až cca 1,50 dražší. Ale myslím, že se to vyplatí. Nebo si kup nějaké aditivum, které přidávej k běžné naftě, tak jak to dělám já.
Rozhodně se vyvaruj čerpacích stanic u Makra!!!, "no name" a ani u hypermarketů nic moc.
V-Power Diesel - je prémiová nafta u Shellu, měla by tam být aditiva zlepšující vlastnosti nafty, zejména zvyšující cetanové číslo a snižující tření. Takže výsledkem by měl být vyšší výkon, snížené vibrace, hluk a spotřeba.
Tech Diesel - je standartní nafta u Agipu. Agip nikde v dosahu nemá tak nevím, no prostě normální nafta
VERVA Diesel - prémiová nafta u Benziny. Měla by mít přimíchána aditiva údajně firmy VIF. Já osobně od začátku co mam Záfu tyto aditiva používám a maximální spokojenost. Hlavně to zimní aditivum mi přijde výborný. (Ale možná to je tim, že jsem ho tam přidával jako první, tak "odvedlo" nejvíc práce). Takže zase mohu doporučit.
Prémiové nafty jsou samozřejmě o nějakých pár desetníků až cca 1,50 dražší. Ale myslím, že se to vyplatí. Nebo si kup nějaké aditivum, které přidávej k běžné naftě, tak jak to dělám já.
Rozhodně se vyvaruj čerpacích stanic u Makra!!!, "no name" a ani u hypermarketů nic moc.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
na benzinach uz predavaju ten lepsi diesel?