Velké poděkování Frýďovi za obětavost, ochotu a čas, který si na mě dneska v neděli odpoledne udělal a šupl se se mnou podívat na RC model a svojí dobrou radou mě uchrání od koupě "zajíce v pytli".
Holt "dobrá rada na zlato" - v tomhle přípdě by to byly 2000,- a velký zklamání.
Ještě jednou díky.
Díky Bundeles,vzpěry přišly.Konečně se nemusím bát,že mi dveře od kufru useknou nohy.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Děkuji COBEINovi za výrobu koberečků do Merivy... Pasují přesně a kvalita zpracování také super
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
moc děkuji Dennymu a jeho šikulům za opravu své krasavice neudržované. Už je i ta jízda přes díry veselejší a lidé se neotáčí za prdící Astrou . A také moc děkuji Dennyho manželce za příjemný pokec a za kuřata… jste báječní
Astra G Caravan Z16XE 2004 http://www.PepaS.cz- opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Denny díky, že jsi zorganizoval dnešní den a za zimní kontrolu naší Astrule. Teď už se zimy nebojíme!!
A poděkování také Tvým mechanikům, že obětovali své volno a v sobotu se věnovali naším oplíkům, Jsou to príma kluci.
Rády přijedem i příště.