pukenie na predu
-
- Kontaktovat uživatele:
pukenie na predu
caves neviete co to moze byt ked pri otoceni volantu nieco puka pravom prednom kole?
- Reklama
Re: pukenie na predu
cap
Naposledy upravil(a) santik dne 30 zář 2009, 15:21, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
-
- Kontaktovat uživatele:
draha vymena?
tu to denny trochu rozpisal
takze to moze byt aj nieco ine
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=12995
takze to moze byt aj nieco ine
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=12995
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Zkontroluj vůli kola, přizvednout auto a zkusit s kolem hýbat horizontálně a verikálně, take přizvednout a povolit, pokud je někde vůle, tak to sem napiš. 

END
Jak už jsem tady psal, mně to dělá sloupek řízení. V poslední době se to značně zhoršilo. Lupe to, skřípe to, občas v tom při točení volantem klepne a za jízdy to klepe, když brzdím nebo akceleruju. Vždycky je to nejhorší, když se vrátím pocestě po D1. To v tom pak klepe o stošest. Vypadá to, že za pár dní pojedu opět do servisu.
Samozřejmě bych se zaměřil nejprve na podvozkové díly, kvůli bezpečnosti. Údajně při vysypání ložiska sloupku řízenení se stane to, že se volant hýbe ze strany na stranu. Až se tak stane, podělím se s vámi o své zkušenosti.
Jinak musím říct, že mě od pořízení moje Astra stála už skoro 30 tis jenom na servise. Už by to mohlo skončit. Myslel jsem, že Astra G jsou držáky... Ale kdo ví, jak by na tom byl Focus nebo Mégane. 10 let je na auto pravda dlouhá doba.

Samozřejmě bych se zaměřil nejprve na podvozkové díly, kvůli bezpečnosti. Údajně při vysypání ložiska sloupku řízenení se stane to, že se volant hýbe ze strany na stranu. Až se tak stane, podělím se s vámi o své zkušenosti.

Jinak musím říct, že mě od pořízení moje Astra stála už skoro 30 tis jenom na servise. Už by to mohlo skončit. Myslel jsem, že Astra G jsou držáky... Ale kdo ví, jak by na tom byl Focus nebo Mégane. 10 let je na auto pravda dlouhá doba.
-
- Kontaktovat uživatele:
nebude to nieco vazne nie ze pojdem po ceste a urve sa riadenie 

Údajně o nic vážného nejde. Dá se s tím i nějakou dobu jezdit. Nicméně je to asi dost nepříjemné, takže je třeba co nejdřív vyměnit celý sloupek. Cena se pohybuje 3000kč z vrakáče.
Sám jsem zvědav. Nicméně doufám, že ještě nějaký čas vydrží.
Sám jsem zvědav. Nicméně doufám, že ještě nějaký čas vydrží.