autorádio s GPS - zapojení
autorádio s GPS - zapojení
Ahoj všichni,
zakoupil jsem auto ve kterém je autorádio neznámé značky s GPS navigací.Ovšem žádná anténa tam nikde není,akorát jsou vzadu dva vstupy GPSC-IN a GPSY-IN.Konektory vypadají jako cinche,co bych měl na ně zapojit?Anténu s takovouhle koncovkou jsem nikde nenašel.
Poradí mi někdo?
Předem díky za rady.
zakoupil jsem auto ve kterém je autorádio neznámé značky s GPS navigací.Ovšem žádná anténa tam nikde není,akorát jsou vzadu dva vstupy GPSC-IN a GPSY-IN.Konektory vypadají jako cinche,co bych měl na ně zapojit?Anténu s takovouhle koncovkou jsem nikde nenašel.
Poradí mi někdo?
Předem díky za rady.
- Reklama
Re: autorádio s GPS - zapojení
Ukaž konkrétní rádio. A bez antény gps nejede ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Prave ze konkretni radio ukazat nemuzu,pac je to nejakej no name z číny.Původní majitel GPS nepoužíval,tudíš nevím jestli to bez antény jde,protože tam nemám ještě mapy.Jen jsem chtěl vědět jestli náhodou někdo neví co by se tam mělo zapojit.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
vyfotit to snad můžeš ne?stepi.p píše:Prave ze konkretni radio ukazat nemuzu.....

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Google jsem zkousel,ale ten nic nenasel.
No jasne ze to muzu nafotit.
No jasne ze to muzu nafotit.
Možná by neškodilo vyfotit i to rádio, třeba ho někdo pozná. Nebo ho vytáhnout a podle štítku zjistit značku a typ a podle toho dohledat na netu.
ok,dam i foto radia,ale na zadnej stitek tam prave neni.Ani se znackou a ani zadny typ radia.
-
- Kontaktovat uživatele:
asi budes potrebovat externu antenu gps
Brhy, brhy.... to je samozřejmé, ale on má na ní jakoby cinch konektory a ne klasický..
END
-
- Kontaktovat uživatele:
niektore externe anteny maju aj opacne zapojenie cize na antene je cinch a ked zapajas obyc antenu aku mas pripojku jeden samec do radia a samica do anteny nie ??
jj,externi antena asi bude potreba,ale kde ji sehnat se cinchema?