Když už to tam mám tak rád bych aby to opravdu hřálo...sedačka řidiče vyhřívá perfektně spolujezdec nikoliv
Vyhřívané přední sedačky
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Vyhřívané přední sedačky
Čau, chtěl bych se zeptat na přední vyhřívaná sedadla! Vše mám zapojeno a jedno z nich vůbec nehřeje!Nemá někdo představu co by s tím přibližně mohlo být?Zda se dá vyhřívání vyměnit?!?!? poraďte...
Když už to tam mám tak rád bych aby to opravdu hřálo...sedačka řidiče vyhřívá perfektně spolujezdec nikoliv
- Reklama
No je to lepšie ako by to malo byť naopak.
Tak ja mám iný problém. Sadačky síce hrejú obidve, ale vodičova hreje iba na maximum a to je veľmi nepríjemé. Aspoň pre mňa. Vojto hovoril že to môže byť v ovládaní, tam kde sa to zapína. Máš jedno zapínanie na obidve sedačky, alebo dve na každú sedačku osobitne.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Mal som to v starom aute pod poťahmi a v pohode. Akurát že to nemôžeš regulovať a dal som to na vypínač, čiže som mal zásuvku zapalovača prázdnu. Ja to lacné a splní to účel.Marcel píše:chcel by som sa spítať či má niekto zvás skúsenosť s výhrevným poťahom do zásuvky zapalovača
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION