Nasadenie halogéniek
Nasadenie halogéniek
Zdravím všetkých. Dnes som si bol dať nastaviť svetlá. Ľavé nastavil v pohode, robilo to klasické véčko. Pravé nemohol nastaviť, že mám zle namontovanú halogénku. Tak som ju vybral dal ináč a svietilo to tak isto.Otočil som ju v patici a stále to iste. Dal som aj druhú novú halogénku a to isté. No nejako to nastavil, aby to neoslnovalo protiidúce vozidlá. Ako majú byť správne nasadené tie halogénky? Jedna fajka mi ide smerom dolu (ľavé svetlo) a druhá smerom nahor (pravé svetlo). Na ľavom ide vlákno žiarovky trochu šikmo a na pravom presne kolmo dole. Máte nejaké foto ako by to malo ísť?
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nasadenie halogéniek
Pravé světlo má patici, (fajfku, chceš-li) vodorovné dolů a žárovka z pokledu zepředu na světlo, mi být totálně rovně.
Levé světlo má paticy také směrem dolů, ale ne rovně, nýbrž malinko do strany a při pohledu zepředu není žárovka rovně, ale malinko jako vytočená.
Foto:

Jinak koukni tady: odkaz. Máš tam na pročtení 3 stránky. Měl jsem možná podobný problém a nevím čím to bylo. Světla mám stále doma, dělalo mi to levé, a vyměnil jsem celé přední světla.
Levé světlo má paticy také směrem dolů, ale ne rovně, nýbrž malinko do strany a při pohledu zepředu není žárovka rovně, ale malinko jako vytočená.
Foto:

Jinak koukni tady: odkaz. Máš tam na pročtení 3 stránky. Měl jsem možná podobný problém a nevím čím to bylo. Světla mám stále doma, dělalo mi to levé, a vyměnil jsem celé přední světla.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Re: Nasadenie halogéniek
Díky za radu. Radoš sa nadomnou zlutoval a poradil. Dík.
Musím to zajtra pozrieť

Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM